Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 43.Bölüm 2. Fragmanı izle

Söz 43.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2018 02:20

Söz 43.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz, zor durumda! Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.

Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.







Yorumlar