Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Siyah Beyaz Aşk 27.Bölüm Fragmanı izle

Siyah Beyaz Aşk 27.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2018 23:53

Siyah Beyaz Aşk 27.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Siyah Beyaz Aşk bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Jülide’nin beklenmedik bir anda ağzından dökülen Özge ile ilgili laflar Ferhat’ı şok eder! Ferhat, Jülide’nin söylediklerinin doğru olup olmadığının peşine düşerken, bir yandan da Aslı’yı bu meseleden uzak tutmaya çalışır. Ancak, bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Eve geri dönen Cüneyt, Özge’yi kullanarak evde kalmayı amaçlar. Ancak Ferhat’ın bu konuda başka bir çözüm yolu olacaktır. Ferhat bir yandan da Cüneyt’e yardım eden köstebeğin peşindedir. Ferhat’ın bu yolda ulaşacağı kişi, onu şoke edecektir.

Ferhat’ın evden gitmesine mani olmak isteyen Namık’ın tercih ettiği yol başta Aslı olmak üzere evdeki herkesi şaşırtacaktır. Özge meselesi ile Aslı ve Ferhat’ın arasını açmayı planlayan Jülide hedefine ulaşacağını düşünürken, ev içerisinde kendisini bekleyen başka bir tehlikeden habersizdir.

Yiğit, Necdet cinayetinin arkasındaki sırrı çözmeye yaklaştıkça, önüne yeni engeller çıkar. Giderek Namık Emirhan ismine yaklaşan Yiğit hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.







Yorumlar