Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Sen Anlat Karadeniz 8. bölümde nefes kesti! 9. bölüm fragmanı yayınlandı izle

Sen Anlat Karadeniz 8. son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitledi. Yiğit, Mustafa ile ilgili gerçeği Tahir'e itiraf ediyor. Tahir için büyük yüzleşme. Mustafa şimdi ne yapacak? Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2018 12:30

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de ipler kopuyor. Son bölümün hemen ardından 9. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yeni bölüm detayları! Sen Anlat Karadeniz 21 Mart Çarşamba ATV'de

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?





Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit'te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa'ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat'ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat'a cephe almaya başlar.

Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir'i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Yiğit'in kayboluşu, Nefes'in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat'tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır.

Bir yandan Nefes'e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan'a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Deli Tahir'i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca'nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır. Ancak, Vedat'ın zindanından kaçan Nefes'i, şimdi de dar kafaların zindanı beklemektedir.




Yorumlar