Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı izle (Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm tek parça izle)

Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı izle (Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle) ATV izle. ATV'de yayınlanan ve milyonları ekran başına kitleyen Sen Anlat Karadeniz dizisi, 35. bölümü ile 19 Aralık Çarşamba günü ekranlara geldi. Dizi biter bitmez de Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı izle ve Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm izle seçeneği.

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2018 14:20

Sen Anlat Karadeniz dizisi, 35. bölümü ile 19 Aralık Çarşamba günü ekranlara geldi. Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı izle haberi. Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı izle (Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle) ATV izle

Geri dönüşü olmayan karar!



Kadınlar Vedat'ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir.Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler'in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir.Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı'nın kapıları kapanır.

Vedat'ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan'ın konumuna düşer.

SEN ANLAT KARADENİZ 36.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 36.bölümü ile 26 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 35.BÖLÜM İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Kadınlar Vedat'ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler'in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı'nın kapıları kapanır. Vedat'ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan'ın konumuna düşer.





Kanal: Atv 

Tür: Dram, Aşk

Sezon: 2



Yayın Günü:  Çarşamba

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  19.12.2018

Yeni Bölüm No:  35 



Yapım Firması: Sinegraf Film » 

Yapımcı: Osman Sınav 

Yönetmen: Osman Sınav, Yusuf Ömer Sınav, Veli Çelik 

Senaryo: Erkan Birgören 

Müzik: Ender Gündüzlü, Metin Arıgül 



Oyuncular: İrem Helvacıoğlu (Nefes), Ulaş Tuna Aslantepe (Tahir), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar), Sinan Tuzcu (Mustafa), Gözde Kansu (Eyşan), Öykü Gürman (Asiye), Demir Birinci (Yiğit), Dila Aktaş (Balım), Cem Anıl Kenar (Yangaz Murat), Furkan Aksoy (Yangaz Fatih), Nurşim Demir (Saniye Kaleli), Sait Genay (Osman Hoca), Hilmi Özçelik (Cemil Dağdeviren), Belfu Benian (Mercan Dağdeviren), Nalan Kuruçim (Türkan Dağdeviren), Çağla Özavcı (Nazar Dağdeviren), Emre Ön (İdris), Faruk Acar (Necip), Pala Dayı, Şendoğan Öksüz (Cemal Reis), Senem Göktürk (Nuran), Dilek Denizdelen, Duygu Üstünbaş, Erdal Cindoruk 



Konu:  “Şiddete boyun eğmeyen bir kadının hikâyesi” sloganı ile seyircilerle buluşmaya hazırlanan dizide Geçmişte para karşılığı satılmış bir çocuk gelin olan Nefes ve oğlu Yiğit’in hikâyesi anlatılıyor. Dizinin çekimleri Trabzon yaylarında yapılıyor. 



Tarihçe:  




Sen Anlat Karadeniz

 dizisi 13 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlanan 21. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı.


Sen Anlat Karadeniz dizisi 19 Eylül 2018 Çarşamba günü yayınlanacak 22. bölümüyle 2. sezonuna başlayacak.



Yorumlar