Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Savaşçı 46.Bölüm 2. Fragmanı izle

Savaşçı 46.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümü 27 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2018 02:21

Savaşçı 46.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Leyla’nın sürpriz bir şekilde Kağan’ın karşısına çıkması kafaları karıştırır ve Aslı’yla Kağan arasında gerilime sebep olur. Yüzbaşı Kağan’ı hedefine koyan Leyla, aynı zamanda yaptığı sinsi plan için hazırlıklara başlamıştır. Çok geçmeden ses getirecek büyük bir eylem peşindedir. Uluslararası bağlantılarıyla bir araya gelen Leyla amacına adım adım yaklaşır. Karargahta ise Seyfi’den gelen istihbarat doğrultusunda Kağan’ın bir ayrıntıyı fark etmesi, taşların yerine oturmasını sağlar.

Her ihtimali göz önünde bulunduran Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Ancak Leyla’nın farklı eylem yöntemi tehlikenin boyutunu daha da yükseltir ve Kılıç Timi’yle birlikte Mehmetçik de ölümle burun buruna gelecektir.


Yorumlar