Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Savaşçı 45.Bölüm Fragmanı izle

Savaşçı 45.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümü 20 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2018 00:18

Savaşçı 45.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Albay Kopuz ve General Kutalmış için zor zamanlar!

Kutalmış Paşa'ya soruşturma açılmış, Kopuz Albay’ın da askerlik mesleğine son verilmiştir. Bunu öğrenen Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar hemen harekete geçerler. Seyfi’nin de işin içinde olduğu bir operasyon planlanır.

Bu operasyon, adım adım ilerlerken Çeto ve Roza bir amerikalı özel güvenlik mensubuyla, teröristlerin eğitildiği kampta bir araya gelirler. Gerekli önlemleri alan Kılıç Timi, bu görüşmede Albay Kopuz’un ve General Kutalmış’ın mesleğe dönüşü için bir fırsat yakalar. Ancak Çeto’nun farkettiği bir ayrıntı işleri zora sokacaktır.

Gerilim gittikçe yükselirken, Kağan’ın yaptığı plandan vazgeçmeye niyeti yoktur. Fakat Seyfi’nin açığa çıkma riski, bütün dengeleri değiştirecektir.







Yorumlar