Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Nefes Nefese 10.Bölüm Fragmanı İzle (Final) Nefes Nefese Son Bölüm İzle (Final)

Nefes Nefese 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Nefes Nefese dizisinin final bölümü 14 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2018 02:58

Nefes Nefese 10.Bölüm Fragmanı İzle (Final) Nefes Nefese Son Bölüm İzle (Final)

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Rüya ve Babası Arasındaki İpler Kopuyor!

Sultan’ın, Alacanlar çiftliğinde çalıştığını öğrenen Atmaca, kızını Yusuf ile görüştürmemek için elinden geleni yapmaya çalışsa da Rüya Yusuf’a verdiği sözü tutmakta kararlıdır.

İki aşığın birlikteliğinin önündeki tek engel Atmaca değildir. Yusuf’un babası da beklemedikleri bir şekilde onlara karşı çıkar. Yusuf ve Rüya için tek çare kalmıştır: Ailelerini geride bırakıp birbirlerine sıkı sıkı tutunmak…

Yaşananlardan dolayı Rüya umutsuzluğa kapılır. Yusuf sürpriz teklifiyle Rüya’nın tekrar moralini yerine getirir. Atacakları cesur adım ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Salih’le arkadaş olarak kalmak isteyen Mercan, başka bir kızın ona yakınlaştığını görünce işin rengi değişir. Mercan, Salih’e karşı duyguları olduğunu kendisine itiraf edebilecek midir?

Rüya’nın babasının Atmaca olduğundan habersiz olan Yusuf, onunla konuşmak ister. Atmaca’nın, Yusuf’la buluşacağının bilgisini alan Selma ise görevi ve aşkı arasında kalır. Selma’yı zorlu bir seçim beklemektedir.

Rüya’nın kendi kızı olma ihtimaliyle yüz yüze gelen Sultan geçmiş sırları eşelemeye başlar. Sultan, gerçekleri açığa çıkarıp Rüya’ya onun kendi kızı olduğunu açıklayacak mıdır?

NEFES NEFESE SON BÖLÜM İZLE




Yorumlar