Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Meleklerin Aşkı 1.Bölüm 2. Fragmanı izle

Meleklerin Aşkı 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Meleklerin Aşkı dizisinin ilk bölümü 5 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2018 03:19

Meleklerin Aşkı 1.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Meleklerin Aşkı bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur. Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek miydi? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek mi, gelemeyecek mi, gelseler de mutlu olacaklar mı? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.


Yorumlar