Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kocaman Ailem 2.Bölüm 2. Fragmanı izle

Kocaman Ailem 2.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kocaman Ailem dizisinin yeni bölümü 7 Haziran Perşembe akşamı saat 21.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 06 Haziran 2018 00:54

Kocaman Ailem 2.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Elif ve Demir arasındaki med-cezirli ilişkide, dalgalar neredeyse tsunami boyutunu almıştır. Aralarına giren sırların gölgeleri Elif'in, Demir'in Berrak'la yakın arkadaşlığını da yanlış değerlendirmesine neden olmaktadır.

Hafıza kaybı numarası yapan Hulusi ise kızı Elif'in annesi olan Jale'yi öldür Allah hatırlayamamaktadır. İsminin Jale olduğunu söyleyen bu kadın gerçekten bir zamanlar canı gibi sevdiği Semiha'sı mıdır yani?

Hulusi'nin başı bir yandan da diğer çocuklarının anneleriyle derttedir. Çocuklarına kucağını açmış olan Hulusi, onların eve yerleşmeye kararlı annelerini hiç hesaba katmamıştır. Kurallarını kendi koyduğu bir hayata alışkın olan Hulusi, hepsi birbirinden dominant ve intikam arzusuyla dolu bu kadınlar ile aynı evin içinde acaba ne yapacaktır?


Yorumlar