Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Keşke Hiç Büyümeseydik 1.Bölüm 2. Fragmanı izle

Keşke Hiç Büyümeseydik 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2018 06:28

Keşke Hiç Büyümeseydik 1.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun ve Murat Kılıç gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Keşke Hiç Büyümeseydik bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Yine bir ekmeği bölüşseydik, keşke hiç büyümeseydik!

30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği dizide babalarının ölümüyle çocukluk anılarını, gençlik bunalımlarını, ilk aşklarını ve kavgalarını yaşadıkları yere yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesini izleyeceğiz.

Bir gecede büyüdüğünü anlarsın, ama şimdi baban yoktur!

İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler? Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?


Yorumlar