Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kalk Gidelim 37.Bölüm 2. Fragmanı izle Kalk Gidelim 37.Bölümde neler olacak?

Kalk Gidelim 37.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 15 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2018 05:48

Kalk Gidelim 37.Bölüm 2. Fragmanı izle Kalk Gidelim 37.Bölümde neler olacak?

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalk Gidelim bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Mustafa Ali, oğlunun gıyabında köyde düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Nurcan ise Hacı Hüseyin’le birtakım mevzuları konuşur. Hatice, Sevda ve Nuriye ne konuştuklarını merak ederler. Acaba kendilerini Meryem ile Mustafa Ali’nin arasını yapma hususunda ispiyonlamış mıdır? Hacı Hüseyin’in talimatıyla dünürlere gelinin gıyabında vaat edilen altınlar takılırken Mustafa Ali’den, Seyfettin ve Halil’in yerine de bilezik almasını ister. Düğün masrafları takılar derken Mustafa Ali’nin elinde avucunda ne varsa bu düğün için tüketmiş olur. Mustafa Ali’nin aslında daha büyük bir derdi vardır. O da Nurcan’ın ayrı eve çıkmak istemesini babasına nasıl söyleyeceğidir. Seyfettin’den yardım ister babasına birlikte söylemek için, tabi babasının bu durumu hoş karşılamayacağını bilen Seyfettin bu topa girmez. Nurcan’ın ayrı eve çıkmak istemesi evde başkalarını da hareketlendirecektir. Meryem’in adı Ercan’la çıkınca bu iftirayı boşa düşürmek için plan yapan Meryem kendi kazdığı kuyuya düşer. Efe, kebapçıların yaptığı düğünde bayram ederken boş boğazlığının sonucunu acı bir tecrübeyle ödemek zorunda kalır. Şakir, başına lahmacun sevdasından olmadıklar haller gelirken bir yandan da Dudu’ya kendisini laf ettirmeye çalışır. Dudu ve Şakir geri adım atmayınca devreye Halim ve Badegül girer. Badegül’ün Dudu’ya verdiği akıl sonunda ise başlarına bambaşka bir olayın gelir. Bu olayın sonunda ise Şakir’in vereceği tepki Dudu cephesinde merak konusu olur.





Yorumlar