Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kalk Gidelim 34.Bölüm Fragmanı izle

Kalk Gidelim 34.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 25 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 19 Ağustos 2018 05:10

Kalk Gidelim 34.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalk Gidelim bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Hatice, Sevda ve Nuriye; Mustafa Ali ile Meryem’in arasını yapmak için konuşurlar ve Meryem cevap vermeden yanlarından gider. Ne cevap verecek diye heyecanla beklemeye koyulurlar. Kadınlar bir yandan cevap beklerken bir yandan da bayram için hazırlık yaparlar. Hatice uzun zaman sonra ilk defa bu bayram baklava açacaktır. Evdekiler bu duruma pek bir sevinir. Özellikle de Seyfettin heyecanla anasının baklavasını beklemektedir. Ercan bayramın gelmesini dört gözle beklerken şimdiden mangal yaktıracaklara “bayram geleneklerini özledim” diyerek yol yapar. Hacı Hüseyin, Seyfettin’e bu bayram için daha büyük bir hayvan almasını tembihler. Ne de olsa danaya ortak gireceklerin sayısı artmıştır. Seyfettin’in ayırttığı büyük danaya köyden başka bir talip daha çıkar ve işler karışır. Şakir de damat olarak Hacı Amcalarla ortak kesmek istediğini söyler. Dudu bunu fırsat bilip Duru’yu kıskandırır. Veli de ortak olmayı talep eder ama ummadığı bir engelle karşılaşır. Damat adayları Şakir, Halim ve Veli sözlülerine bayramlık koç alıp aynı zamanda Dudu, Duru ve Badegül’ü de alıp bayram alışverişine çıkarlar. Samim ise bu alışverişi fırsat bilip Cennet’ten ayrılma planını adım adım uygulamaya koyulur. Bayram sabahı gelir. Hacı Hüseyin evinde Mustafa Ali hariç evlatları, torunları, gelinleri, damadıyla mutlu bir bayram yaşarken beklenmedik bir misafir herkesin planlarını suya düşürür.


Yorumlar