Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

İstanbullu Gelin 57.Bölüm Fragmanı İzle (Önizleme) İstanbullu Gelin 57.Bölüm İzle

İstanbullu Gelin 57.Bölüm Önizleme yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 12 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2018 19:41

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İstanbullu Gelin bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Süreyya ile Esma arasında büyük gerilim...

Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.

Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLE


Yorumlar