Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

İnsanlık Suçu 7.Bölüm 2. Fragmanı izle

İnsanlık Suçu 7.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü 12 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2018 18:03

İnsanlık Suçu 7.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İnsanlık Suçu bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Babaannesi tarafından kandırıldığını öğrenen Cemal büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yaşamaktadır. Ona destek olan tek kişi Suna’dır. Diğer yandan oğlu tarafından terk edilen Hülya, onu tekrar kazanabilmek için büyük bir risk alarak evi ateşe verir. Ya ölecek ya da oğlunu yeniden kazanabilecektir. Cemal’in her şeye rağmen Suna ile yakın olması Cevher’i hayal kırıklığına uğratır. Cemal ve Suna ise günden güne birbirlerine daha da yakınlaşırlar.

Gecekonduyu da kaybeden Cemal’in tek umudu Gökhan’dan aldığı iplerle dokuttuğu kumaşlardır. Ama Gökhan onu oyuna getirmiş, hasarlı iplik göndermiştir. Cemal bu oyunun üstesinden gelmek için harekete geçer. Yaptığı zekice planla Gökhan’ı hem iş yaptığı müşteriler, hem de Sami’nin gözünde küçük düşürür. Oyunu geç de olsa anlayan Gökhan, Cemal’e kalıcı bir yenilgi yaşatmanın peşine düşer. Ve bu oyunda çok şaşırtıcı bir müttefiki vardır. Cemal’in annesi Hülya. Hülya oğlunu içine düşeceği cehennemden korumaya çalışırken hayatındaki tek güzelliği elinden aldığının farkında değildir. Suna ise, Gökhan’ın oyunu dâhilinde hayatının en zor seçimini yapmak zorunda kalır.





Yorumlar