Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Hercai 1.Bölüm 4. Fragmanı izle | Hercai 1.Bölüm izle

Hercai 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Hercai 1.Bölüm 4. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Hercai dizisinin ilk bölümü 15 Mart Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2019 15:44

Hercai 1.Bölüm 4. Fragmanı izle | Hercai 1.Bölüm izle

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hercai 1.Bölümde izleyici ile buluşacak

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Hercai 1.Bölüm 3. Fragmanı İzle | Hercai 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hercai 1.Bölüm ile izleyicisi ile buluşacak

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Hercai 1.Bölüm 2. Fragmanı İzle Hercai 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hercai 1.Bölümde izleyicisi ile buluşacak

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Hercai 1.Bölüm Fragmanı İzle Hercai 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Santıroğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hercai 1.Bölüm ile izleyicisi ile buluşacak



Hercai Dizisi Konusu



Hercai dizisinde Aslanbey ailesinin entrika dolu hikayesi ekranlarda olacak. Hercai dizisinde intikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi anlatılacak ve  büyük trajediler yaşayan güçlü bir ailenin hikayesi ekranlarda olacak

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE

Hercai Dizisinin Konusu Oyuncu Kadrosu



Mardin’de çekimlerine 18 ocak 2019’da başlanan Hercai dizisinin Mia Yapım tarafından yapımcı Banu Akdeniz’in koordinatörlüğünde Atv ekranlarında olacağı açıklandı. Hercai dizisinin yönetmenliğini Cem Karcı yaparken dizisinin senaristliğini ise Eda Tezcan ile Feraye Şahin üstlenecek. Hercai dizisinin çekimlerinin ise ocak ortasında başlaması planlanıyor.





Hercai Dizisi Konusu



Hercai dizisinde Aslanbey ailesinin entrika dolu hikayesi ekranlarda olacak. Hercai dizisinde intikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi anlatılacak ve  büyük trajediler yaşayan güçlü bir ailenin hikayesi ekranlarda olacak

Hercai Dizisi Oyuncuları



Akın Akınözü(Miran Aslanbey)



Akın Akınözü son olarak Aslan Ailem ve Payitaht Abdulhamid dizilerinde erkek başrol oyuncusu olarak yer almıştı. Ocak 1990 doğumlu olan Akın Akınözü 29 yaşındadır. Aslen Ankaralı olan Akın Akınözü ilk dizi deneyimini 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra bir çok genç ismi ünlü yapan Arkadaşlar İyidir dizisinde başrol de yer alan Akın Akınözü son olarak Payitaht Abdulhamid’te Ömer karakterine hayat vermiştir. 

Miran Aslanbeylerin geleceği tek varisleridir. Büyük bir düşmanlığın olduğu Mardin’de en büyük düşmanlarının kızına aşık olur.



Ebru Şahin (Reyyan Şanoğlu)



Ebru Şahin’i biz İstanbul’lu Gelin dizisi ile tanıdık. Ebru Şahin 1994 İstanbul doğumludur ve 24 yaşındadır. İstanbul Üniversitesinde Besyo okuyan ve Besyo’nun en güzel kızı olan Ebru Şahin güzelliği ile yapımcıları da büyülemiştir. Ebru Şahin son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterine hayat vermiştir. 

Şanoğullarının güzel kızı olan Reyyan çok akıllı bir kızdır. Başına buyruk bir kız olan Reyyan en büyük düşmanları olan Aslanbeylerin oğluna tutkulu şekilde aşık olur.



İlay Erkök (Yaren Şanoğlu)



İlay Erkök aslında ilk olarak Tolga Çevik’in asistanı güzel kız olarak tanınmıştır. Aslen manisalı olan İlay Erkök İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İlay Erkök’ün ilk yükselişi ise Güneşi Beklerken dizisi ile olmuştur. İlay Erkök son dönemde ise İnadına Aşk ve Hayatımı Aşkı dizilerinde yardımcı kadın başrol oyuncu olarak yer almıştır. 



Ayda Aksel (Hanımağa Azize) (Azize Aslanbey)



Ayda Aksel ekim 1962’nin son günü doğmuştur. İstanbul’da doğan Ayda Aksel Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Sadri Alışık Tiyatrosunda da görev yapan Ayda Aksel tiyatrodan 2006 yılında Hatırla Sevgili dizisine geçerek ekranların tanınan bir oyuncusu olmayı başarmıştır. Ayda Aksel son olarak Gülperi dizisine konuk olsa da Poyraz Karayel, Kördüğüm ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinde yer alma başarısı göstermiştir.



Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey)



Gülçin Santırcıoğlu çok yönlü bir oyuncu ve sanatçıdır; aynı zamanda da müzisyen olan Gülçin Santırcıoğlu 1977 İzmir doğumludur ve 42 yaşındadır. Gülçin Santırcıoğlu son olarak Nefes Nefese ve Oyun Bozan dizilerinde yer almıştı. Aslında Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Çolpan hatun karakteri ile çok sevilmiştir. Kara Ekmek dizisinde hayat verdiği Pervin karakteri de Gülçin Santırcıoğlu için önemlidir.



Macit Sonkan (Nasuh Ağa)



Macit Sonkan son olarak Deli Gönül ve Nefes Nefese dizilerinde rol almıştır. 1953 doğumlu olan ve 65 yaşında olan Macit Sonkan İzmir Torbalı’da dünyaya gelmiştir. Devlet Tiyatroları sanatçısıdır. Sayısız sinama ve tiyatroda oynamış son dönmede ise sadece dizilerde dede veya ağa rolüyle karşımıza çıkmaktadır. 



Serdar Özer (Cihan Şanoğlu) 



21 ocak’ta 1980’de İstanbul’da dünyaya gelen Serdar Özer 39 yaşındadır. Kıbrısta Turizm Otelcilik eğitimi alan Serdar Özer ilk dizisine 2003 yılında meşhur Hekimoğlu dizisi ile çıkmıştır. Özellikle Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile tanınan Serdar Özer, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile yıldız olmayı başarmıoştır. Son olarak Kızlarım İçin dizisinde Yağız karakterine hayat veren Serdar Özer hayat verdiği kötü karkterler ile sevilmiştir.



Mardinli Yusuf Bedir (Bedirhan)



Yusuf Bedir Mardinli bir çocuk oyuncudur. Tanınan bir isim değildir ilk dizisi Nefes Nefese olacaktır ama deneme çekimlerinde çok yetenekli olduğuna inandırmıştır yapımcıları.



Serhat Tutumluer(Hazar Şanoğlu)



1972 de Eskişehir’de dünyaya gelen Serhat Tutumluer 47 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi tiyatro mezunu olan Serhat Tutumluer Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Talimhane Tiyatrosu’nun da kurucusu olan ve hala aktif olarak oyuncuşluğa devam eden Serhat Tutumluer Senan Kara ile evlidir. Vatanım Sensin, Oyunbozan, Filinta ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde ki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Serhat Tutumluer Türkiye’nin en önde gelen başrol oyuncularından biridir.  Serhat Tutumluer son olarak Bir Umut Yeter dizisinde de başrolde yer almış ama dizi tutmamıştır. 



Oya Unustası(Gönül Aslanbey)



Oya Unustası son olarak Diriliş Ertuğtul kadrosuna katılması ile sevenlerini çok heyecanlandırmıştı ama senaryo nedeniyle Oya Unustası’nın Diriliş macerası kısa sürdü. Oya Unustası 1988 de İstanbul’umuzda dünyaya gelmiş daha yaşında güzeller güzeli bir yeteneğimizdir. Mimar sinan Üniversitesi mezunu olan Oya Unustası Kalbim Ege’de Kaldı dizisi ile ünlenmiştir. Son olarak Masum Değiliz dizisidne büyük hüsran yaşan Oya Unustası yeni bir çıkı şarıyor Masal Çiçeği dizisi ile 



Tansu Taşanlar(Azad Şanoğlu)



Ahmet Tansu Taşanlar 1984 Ankara doğumludur. Yakışıklı oyuncu 35 yaşının içindedir. 2008 de Küçük Kadınlar dizisi ile ünlü oldu ve kariyerini devam ettirdi. Ahmet Tansu Taşanlar son olarak Çukur dizisi kadrosunda Nazı karakteri ile yer almıştı. Ahmet Tansu Taşanlar daha önce Vatanım sensin ve Kara Para Aşk’ta da yer almıştı. Dünyanın tanıdığı bir isimdir.



Edip Saner



Edip Saner 1969 İzmir doğumludur. 50 yaşında olan Edip Saner Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro mezunudur. Aslen İzmir’li olan Edip Saner 2015 de Yedi Güzel Adam ve Eve Dönüş dizilerinde yer almıştır. Sadece oyuncu değil aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. 



Eda Başlamışlı Darısı Başımıza dizisinde Meryem karakteri ile çok sevilmiştir. Bana Her Şey Yakışır programına katılması ile dikkat çeken Eda Elif Başlamışlı sonrasında Hep Yek 2 filminde rol almıştı. Eda Elif Başlamışlı 1997 Ankara doğumludur ve 22 yaşındadır. Koç Burcu olan Eda Başlamışlı Bana Her Şey Yakışır yarışmasını kazanmış ve ünlenmiştir. Eda Başlamışlı Hercai dizisi ile yeteneklerini sergileme fırsatı yakalamıştır. 





Güneş Hayat Adı Zehra dizisinde hayat verdiği Şermin karakteri ile tanınmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Güneş Hayat 55 yaşındadır ve 1964 doğumludur. Hem tiyatro oyuncusu hemde seslendirme sanatçıdır bilindiğine göre Ankara doğumludur. Çalıkuşu ve Adı Efsane gibi dizilerde de rol almıştır. 





Gülçin Hatıhan (Handan Şanoğlu )



Gülçin Hatıhan 1972 İstanbul doğumludur. 21 aralıkta doğan Gülçin Hatıhan Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır. Poyraz Karayel dizisinde Ümran karakterine hayta vermesi ile çok tanınan Gülçin Hatıhan bir çok tiyatro sahnesinde oyunlara çıkmıştır. Son olarak İstanbullu Gelin’de Figen karakterine hayat veren Gülçin Hatıhan Çukur dizisinde Fidan Suskunlar’da ise Züleyha olarak yer almıştır. 



Fırat Sancak



Tiyatrocu Fırat Sancak’ta Hercai dizisi oyuncu kadrosunda yer alacaktır. 



Aydan Burhan



Aydan Burhan deyince hepimizin aklına Mahallenin Muhtarları dizisinde hayat verdiği Fadime karakteri gelir tabi ki. Bursa doğumlu olan Aydan Burhan Bursa Belediye de oyunculuk eğitimleri almıştır. Kemal Sunal ile Gülen Adam filminde yer alan Aydan Burhan son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde ve Vezir Parmağı filminde rol almıştır. Kadim Dostum ve Sevdam Alabora sopn dönemde uzun soluklu yer aldığı dizilerdir.



İnci Şen



İnci Şen 1953 doğumludur ve 65 yaşındadırç İktisat mezunu olan İnci Şen son olarak Filinta ve Maral dizilerinde yer almıştır.



Feride Çetin



5 kasım 1980 İstanbul doğumlu olan Feride Çetin 39 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Feride Çetin Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yapan Feride Çetin Aşk ve Ceza ile Hatırla Sevgili gibi dizilerde önemli rollerde yer almıştır.



Reyyan



Yaren’in amcasının kızıdır.



Miran



Miran, Yaren ve Reyhan’ın aşık oldukları yakışıklı gençtir.

Hercai Dizisinden Ayrılan Oyuncular



Servet Pandur (Zehra Şanoğlu) Servet Pandur Sosyal medyadan Hercai dizisi ile hiç bir bağının kalmadığını açıkladı.



Servet Pandur 1970 yılının mart ayında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 39 yaşında olan Servet Pandur Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Devlet tiyatro sanatçısı olan Servet Pandur tiyatrodan televizyona ise 2008 yılında Bir Varmış Bir Yokmuş dizisi ile geçti ve gösterdiği oyunculuk performansı ile çok beğenildi. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi ile tüm Türkiye’nin sevdiği bir kadın oyuncu haline gelen Servet Pandur son olarak kendini dünyaya Kanatsız Kuşlar dizisinin Azime’si olarak ispat etmiştir. Hercai dizisi ile Servet Pandur bir kez daha zirveye oynamak istiyor.



Hercai İlk Tanıtım Fragmanı



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar