Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Her Yerde Sen 1.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Her Yerde Sen 1.Bölüm İzle

Her Yerde Sen 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Her Yerde Sen 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Her Yerde Sen dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Abone ol
Abone ol 21 Mayıs 2019 22:15

Her Yerde Sen 1.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Her Yerde Sen 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Her Yerde Sen 1.Bölümde izleyicisi ile buluşacak



HER YERDE SEN YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Furkan Andıç’ın “Demir”, Aybüke Pusat’ın ise “Selin” karakterlerine hayat vereceği “Her Yerde Sen”de; aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Selin ile Demir birlikte yaşamak zorunda kalırlar. Bu da yetmezmiş gibi, birinin çalıştığı şirkete diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte, olaylar işin içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

HER YERDE SEN SON BÖLÜM İZLE

Her Yerde Sen 1.Bölüm Fragmanı İzle | Her Yerde Sen 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Her Yerde Sen 1.Bölümde izleyicis ile buluşacak.



HER YERDE SEN İLK BÖLÜM ÖZETİ


Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Furkan Andıç’ın “Demir”, Aybüke Pusat’ın ise “Selin” karakterlerine hayat vereceği “Her Yerde Sen”de; aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Selin ile Demir birlikte yaşamak zorunda kalırlar. Bu da yetmezmiş gibi, birinin çalıştığı şirkete diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte, olaylar işin içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

HER YERDE SEN SON BÖLÜM İZLE

Her Yerde Sen Dizisi Oyuncu Kadrosu | Her Yerde Sen Dizisinin Konusu

Fox Tv yeni bir yaz dizisi için kolları sıvadı. Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın  yer alacağı Her Yerde Sen dizisinin ismi ise daha önce Sadece Sen olarak açıklansa da dizi de isim değişikliğine gidildi ve dizinin yeni ismi ”Her Yerde Sen oldu. Her Yerde Sen dizisinin yapımcılığını Karga 7 Pictures üstlenirken dizinin senaristleri Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer olacak. Romantik komedi tarzındaki dizinin yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar oturacak.

Her Yerde Sen Dizisi Konusu

Çekimlerine mayıs ayında başlanması beklenen Her Yerde Sen dizisinde Kerem ve Selin adlı iki gencin aynı evi satın almasıyla başlayan macera ve sonrasında yaşanan aşk hikayesi anlatılıyor. Dizinin romantik komedi tarzında olacağı belirtiliyor.

Her Yerde Sen Oyuncuları



Furkan Andıç  (Kerem)



Fox TVnin yeni yaz dizisi Her Yerde Sen’de Kerem karakterini oynayacak olan Furkan Andıç 4 Nisan 1990 yılında İstanbul da dünyaya geldi. Lisenin ardından Kiev Politeknik Universitesi’nde 2 yıl hazırlık eğitimi gördükten sonra denklik sorunlarından dolayı İstanbul’a döndü. Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümünü geçiş yapan Furkan Andıç’ın 11 yıl boyunca lisanslı basketbol hayatı vardır.

Oyunculuk kariyerine reklam filmleriyle başlayan Furkan Eti Bi Dolu, Vatan Computer,  Turkcell ve Marmara Forum AVM reklamlarında oynamıştır. İlk dizi deneyimi ise Kolej Günlüğü olmuş burada Mert karakterini oynamıştır. ”Adını Feriha Koydum Emirin Yolu” dizisinde Selim karakterini oynayan Furkan daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent karakterini oynamıştır. 2014 yılına gelindiğinde Furkan Andıç Kaçak Gelinler dizisinde başrol oynadı. Kırgın Çiçekler ve Tatlı İntikam dizilerinde de oynayan Furkan Andıç 2018 yılında Meryem dizisinde rol almıştır.  Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaktadır.

Dizide Kerem Selin’e aşık bıçkın bir delikanlıdır. Aynı evi birbirinden habersiz şekilde kiralamışlardır. Önce kavga sonra aşk yaşayacaklardır. 

Aybüke Pusat (Selin)

2014 yılında düzenlenen  Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 3. olan Aybüke Pusat 20 Mayıs 1995 yılında Ankara da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi’nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Medcezir dizisiyle oyunculuk kariyerine başlangıç yapmıştır. 2015 yılında O Hayat Benim dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile çıkış yapan Aybüke Pusat Söz dizisinde Doktor Bahar karakterini oynamıştır. Son olarak Şahin Tepesi dizisinde rol almış ancak dizi tutmamıştır.

Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat’ın hayat vereceği Selin karakteri Kerem’e delicesine aşık güzeller güzeli bir kızdır. Kerem ile aynı anda aynı evi kiralayınca önce Kerem’e gıcık olur ancak Kerem’in çocuksu kalbine çok çabuk tutulacaktır. 



 Ali Yağcı (Burak)



Model, dizi ve sinema oyuncusu Ali Yağcı 1990 yılında Balıkesir de dünyaya gelmiştir. Gelecek vaad eden Ali yağcı yemek yapmayı çok sevmektedir. Deniz Erdem ile Eric Moris’ten oyunculuk eğitimi almıştır. Nescafe, Coca Cola ve Turkcell reklamlarında rol almıştır. Seviyor Sevmiyor, Adını Sen Koy ve Erkenci Kuş dizilerinde rol alan oyuncu Umut Apartmanı adlı bir de film de boy göstermiştir. Yemek yapma merakı onun cafe sektörüne de atılmasına vesile olmuştur. Oyuncu Nişantaşı’nda bir kafe işletmektedir.



Ali Gözüşirin (Veteriner İbo)



27 Ocak 1995 yılında doğdu. 24 yaşındaki genç yetenek İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. İlk olarak modellik yapmaya başlayan oyuncu defilelerde boy göstermeye başladı. İrem Derici’nin Bambaşka Biri isimli şarkısında İrem Derici ile dans eden Ali Gözüşirin Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Kerim Adil Sağlam karakterini oynamaktadır. Ali Gözüşirin 188 cm boy ve 73 kg ile aktif modellik mesleğine de devam etmektedir.

Veteriner İbo yakışıklı bir çocuktur mahallenin gençlerindendir, genç kızlar İbo için  ölür; ama o bir kıza gönlünü çoktan kaptırmıştır. 



Aslıhan Malbora (Ayda)



Aslıhan Malbora denilince akla Ağlama Anne dizisi gelmektedir. Yetenekli ve güzel oyuncu dizi de hayat verdiği Zeynep karakteri ile çok sevilmiştir; her ne kadar Aslıhan Malbora Ağlama Anne dizisi ile yükselişe geçse de Ağlama Anne dizisi erken final yapmaktan kurtulamamıştır. 1995 Afyon doğumlu güzel oyuncumuz 24 yaşındadır ve kariyerinin en güzel zamanlarından birini yaşamaktadır. 1.63 cm boyu ile her ne kadar kısa olsa da güzel fiziği ile dikkat çekmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu olan oyuncumuz üniversite de tiyatro ile ilgilenmiş ve kendini geliştirmiştir. Akademi 35.5 da oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Malbora ilk deneyimini Seven Ne Yapmaz dizisi ile yaşamıştır.  Sonrasında ise Star Tv’nin Kalbimin Sultanı isimli dizisinde de yer alan Aslıhan Malbora dizide Saliha Sultan karakterine hayat verdi ancak Kalbimin Sultanı dizisi tutmayınca erken final yapmak zorunda kaldı.



Ali Barkın



Ali Barkın 1985 doğumludur ve 34 yaşındadır. Orta Doğu Teknik Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği mezunu olan deneyimli oyuncu mühendisliği değil oyunculuğu tercih etmiştir. Ali Barkın Yeşil Deniz ve Klavye Delikanlıları dizileri ile son yılların önemli dizi oyuncuları arasında girmeyi başarmıştır.



Deniz Işın



Deniz Işın Scorp fenomeni sempatik ve güzel bir kızdır. hızlı konuşmasıyla dikkat çeken Deniz Işın geleceğin başarılı oyuncuları arasında olmayı çok istemektedir.



Barış Yıldız



Barış Yıldız 1982 doğumludur ve 37 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar mezunudur. Çalgı Çengi İkimiz filminde Selami karakterine hayat vermiştir. Özellikle Kardeş Payı ve Familya ve Düğün Dernek İki filmi ile sevilmiştir.



Cem Cücenoğlu



Cem Cücenoğlu 1976 Ankara doğumludur ve 43 yaşındadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Cem Cücenoğlu 1.93 cm boyunda ve 115 Kg ağırlığındadır. Cem Cücenoğlu son olarak Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği Taş Kaf karakteri ile çok sevilmiştir. Şevkat Yerimdar dizisi de yer almıştır.



Aziz Caner



Aziz Caner İnan bilinen bir tiyatro oyuncusudur. Son olarak Siyah Beyaz Aşk ve Fi dizilerinde yer almıştır.



Ayşe Tunaboylu



Ayşe Tunaboylu 1962 İstanbul doğumludur ve 57 yaşındadır. 9 Eylül Güzel Sanatlar mezunu olan oyuncumuz 160 cm boyunda ve 63 kg’dır. Ayşe Tunaboylu son olarak Seni Kimler Aldı ve Hayat Ağacı dizilerinde yer almıştır.



Binnur Şerbetçioğlu



Binnur Şerbetçioğlu 1960 İstanbul doğumludur ve 58 yaşındadır. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan deneyimli oyuncu yine kendisi gibi Tiyatro oyunusu Tarık Şerbetçioğlu ile evlidir. İstanbul Şehir Tiyatrolarında oynayatrak deneyim kazanan Binnur Şerbetçioğlu Ömer Seyfettin serisinin senaristidir. 2018 de Eyvah Karım ve 2016 da ŞAhane Damat dizilerinde yer almıştır. Özellikle Akasya Durağı dizisinde Şükran karakterine hayat vermesi ile ekranda çok tanınmıştır.



Özge Gürel



5 Şubat 1997 yılında İstanbul da dünyaya geldi. 22 yaşındaki oyuncunun anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Çerkezdir. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nü yarıda bırakmıştır. İlk Oyunculuk deneyimini Kızım Nerede ile gerçekleştirmiştir. Huzur Sokağı dizisinde Melisa, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Rana Hatun karakterini oynamıştır. Onun yükselişi Med Cezir dizisinde oldu. Bu dizide Ada karakteri ile ismi bir anda parladı. Son olarak Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakteriyle rol almıştır.

Her Yerde Sen Tanıtım Fragmanı

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar