Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gülperi 3.Bölüm 2. Fragmanı izle Gülperi 2.Bölüm İzle

Gülperi 3.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gülperi dizisinin yeni bölümü 28 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 27 Eylül 2018 01:18

Gülperi 3.Bölüm 2. Fragmanı izle Gülperi 2.Bölüm İzle

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gülperi bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Yakup’un teklifi karşısında şok olan Gülperi, kızının ve kendi özgürlüğünün arasında bir seçim yapmaya zorlanır. Yakup artık Gülperi’yi kıskıvrak köşeye sıkıştırdığına ve torunlarını sonsuza kadar yanına alacağına emindir. Gülperi ise kızından vazgeçmemeye en az Yakup kadar kararlıdır, bu uğurda her türlü bedeli ödemeye de hazırdır.

Gülperi’nin başının yine dertte olduğunu anlayan Kadir, kendi ailesiyle ilgili sorunlarını kısa süreliğine hallederek yeniden Taşkınhan’a gelir. Ve Yakup’un Gülperi’yi de yakından ilgilendiren, herkesten gizlediği bir sırrının olduğunu öğrenir. Can annesine yavaş yavaş yaklaşırken Bedriye ise Ali’nin kendisine yaptıklarından Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır.

Gülperi çocukları yanında olsa bile onlara ulaşmanın ne kadar zor olduğunu artık iyice anlamıştır. Ancak bu yolda onu bekleyen zorluklara bir yenisi eklenir; hiç ummadığı biri tarafından kendisine kurulan ve hayatını yeniden alt üst edecek olan tuzağın henüz farkında değildir.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

>


Yorumlar