Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gülperi 1.Bölüm 2. Fragmanı izle

Gülperi 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Gülperi dizisinin ilk bölümü 14 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 11 Eylül 2018 06:12

Gülperi 1.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gülperi bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Gülperi çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi canlandırıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi'nin yürek burkan hikayesi yeni sezonda ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Çocuklarını yeniden kazanmak için gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye giren Gülperi’nin dizide en büyük destekçisi ise başarılı oyuncu Timuçin Esen’in canlandırdığı avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; mücadelesinde hiç beklemediği kadar yanındaolan Kadir'in desteği ile karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.

Yorumlar