Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Full Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm full tek parça izle - EDHO izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm full tek parça izle - EDHO izle. Hızır’ın intikamı ağır olacak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı yayında! İşte EDHO yeni fragman…

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2019 13:45

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm full tek parça izle - EDHO izle. Hızır’ın intikamı ağır olacak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı yayında! İşte EDHO yeni fragman…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm full tek parça izle - EDHO izle



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm full tek parça izle - EDHO izle



 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı bugün ATV’de seyirci karşısına çıktı. Yeni fragmanda; Alparslan’ın öldürülmesinden sonra Hızır bambaşka bir Hızır oluyor. Ünal, bir delilik yapmaması konusunda uyarıyor ancak Hızır’ın kimseyi dinlemeye niyeti yoktur. Ünal’dan onu Mesut ile görüştürmesini istiyor. Mesut “tekrar görüşeceğiz” derken Hızır da “Ya burda ya da cehennemde” diyerek onu tehdit ediyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı…

ÖZLEM HIZIR’I UYARIYOR

Hızır, Ziya’nın ayrılmasından sonra yeğeni Alpaslan’ı beklemek için odasına çıkıyor. Bu sırada Alpaslan ile görüşen Özlem, Hızır’a bombalı tuzak kurulduğunu öğreniyor ve tam Hızır odasını kapısını açacakken Özlem Hızır’ı bomba konusunda uyarıyor. Hızır geri sayıma başlayan bombayı fark edip geriye doğru koşuyor. Özlem’i de korumaya çalışırken bomba patlıyor. Bombanın patladığı sırada Ziya da adamları ile dışarıda bombanın patlayışını gülümseyerek izliyor.

ALPARSLAN ÖZLEM’DEN ÖZÜR DİLİYOR

Hızır ve Özlem saldırıdan kılpayı kurtulmayı başarıyor. Bu arada Tufan alıkonulduğu yerden kurtulmayı başarır. Araba ile yola çıktığında oğlu Orhan’ı arar. Orhan’a hızır’ı sorar. Orhan Hızır’ın saldırıya uğradığını söyler. Tufan durumu sorar ve Hızır’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Hızır ise patlamanın ardından Özlem’i hastaneye götürür. Alparslan, Özlem’in yanına gelir. Ondan özür diler. Özlem oteldekilerin durgunu sorar. Alparslan hepsinin iyi olduğunu ve amcasının da onun sayesinde iyi olduğunu söyler.

HIZIR ÇILGINA DÖNÜYOR

Hızır, Meltem’e Alparslan’ın bombalı buzağı nasıl öğrendiğini sorar. Meltem, Özlem’in Alparslanı aradığını anlatır. İlyas ve Boran Hızır’ın yanına gelir. İlyas abisine nasıl olduğunu sorunca Hızır çılgına döner ve onu azarlar. Hızır ardından Tufan’ı sorar. Boran Tufan’ın Zeki’nin elinden kurtulduğunu ve önüne geleni öldürdüğünü ve hastaneye gelmek üzere olduğunu anlatır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

ALPARSLAN TUZAĞIN ARKASINDAKİ İSMİ SÖYLÜYOR

Alparslan Hızır’a bu işi yapanın Zeki olmadığını söyler. Ünal’ın onu aradığını ve Hızır’ı öldüreceklerini söyleyerek tedbirleri artırmalarını söylediğini anlatır. Hızır Ünal’ın Alparslanı arasından rahatsız olur. Alparslan amcasına buzağı kuranın Mesut olduğunu Ünal’dan öğrendiğini de söyler.

MESUT’UN EMRİ ÇAKIRBEYLİLERİN YOK EDİLMESİ

Tahsin, Mesut ile görüşmesinin ardından Haşmet’in yanına gelir. Haşmet’e benim emrimden çıkmayacaksınız talimatını iletir. Ömür emrin ne olduğunu sorunca Tahsin Çakırbeylilerin yok edilmesi olduğunu söyler. Ömür, bu işi kendisinin yapması ve başkasının tetikçisi olmamaları gerektiğini söyler. Haşmet de kimseden emir almayacaklarını Tahsin’e söyler.

ZEKİ’NİN YENİ HEDEFİ ALPARSLAN

Zeki Fuat’a yeni teklifini açıklar. Zeki’nin derdi Alparslan’ın sakladığı paralardır. Fuat’a kendisi ile beraber etmesi halinde bu parayı bölüşebileceğini anlatır. Bu arada Hızır, İlyas ve diğerlerine bombalı saldırının ardındaki isimleri bulmak için neler yapmaları gerektiğini anlatır ve ondan sonra ne yapmaları gerektiğine karar vereceklerini söyler.


Yorumlar