Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Fazilet Hanım Ve Kızları 48.Bölüm 2. Fragmanı izle

Fazilet Hanım Ve Kızları 48.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinin yeni bölümü 26 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2018 23:07

Fazilet Hanım Ve Kızları 48.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Fazilet Hanım Ve Kızları bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Yağız, gerçekleri öğreniyor...

Ece’nin yokluğunu fark eden Hazan ve Fazilet ne yapacaklarını şaşırmış halde Hazım’ın üzerine giderken, Ece’nin yokluğu Hazan’ın Fazilet’e duvar örmesine neden olur. Kudret’le yüzleşmekten köşe bucak kaçan Fazilet, kırdığı potla ne Yasemin’i ne de kendisini nasıl bir tehlikeye sürüklediğinin farkında değildir. Hazan annesinin taktikleriyle hareket etmeye karar vererek Yağız’a hayatının şokunu yaşatan hamleyi yapar. Sinan’ın Hazan üzerinde kurduğu duygusal baskı çok ağırken, Yağız öğrendiği gerçekle herkesi karşısına alacaktır. Yağız’ın öfkesi karşısında Hazım’ın eli kolu bağlanmıştır. Hazan ve Yağız’ı da ağır bir yüzleşme bekliyordur.


Yorumlar