Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Erkenci Kuş son 34.bölüm izle! Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı izle

Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı geldi mi? Erkenci Kuş son 34.bölümde Sanem dağ evinde! Ekranların en çok izlenen dizisi Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanları merak ediliyor. Erkenci Kuş son 34.bölüm izle! Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı izle

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 14:51

Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı geldi mi? Erkenci Kuş son 34.bölümde Sanem dağ evinde! Ekranların en çok izlenen dizisi Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanları merak ediliyor. Erkenci Kuş son 34.bölüm izle! Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı izle 

Erkenci Kuş son 34.bölüm izle! Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı izle 

Erkenci Kuş son 34.bölüm izle! Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı izle 





Erkenci Kuş 35.yeni bölüm fragmanı geldi mi? Erkenci Kuş son 34.bölümde Sanem dağ evinde! Ekranların en çok izlenen dizisi Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanları merak ediliyor. Sevilen dizinin son bölümünde izleyici ekran başına kilitlenmişti. Star TV’nin Cumartesi akşamı vazgeçilmez dizisi olan Erkenci Kuş son bölümde Sanem ile Can arasında bu sefer de kıskandırma yarışı başlıyor. Sanem Yiğit'i, Can da Polen'i kullanır. Bu yarış kıskançlığı daha da arttırır. Erkenci Kuş 35.bölümde ise Polen, Can'ın Sanem'i bırakmaya hazır olmadığını ağlaya ağlaya anlatır. Sanem de bu sözlere kulak misafiri olur.

ERKENCİ KUŞ 35.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Star TV'de yayınlanan dizinin yeni fragmanında; Sanem dağ evinde de rahat durmuyor. Başını belaya sokmayı başarıyor. Can'ın Sanem'i kaçırma haberi duyulmaya başlar. Sanem ve Can döndüklerinde Can veda eder gibi yapsa da Polen'e söyledikleri asıl gerçeği ortaya çıkarır. Polen, Can'ın Sanem'i bırakmaya hazır olmadığını ağlaya ağlaya anlatır. Sanem de bu sözlere kulak misafiri olur.





YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ 





ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 34. BÖLÜM İZLEME LİNKİ…

Ajanstakilerin Sanem ile Can'ı birleştirmek için yaptıkları işe yaramıyor. Buzhanede kalan Sanem ile Can'ın arasındaki gerginlik daha da artıyor. Sanem, Leyla ile dertleşiyor. Can ise Emre'ye kızıyor. Her ikisi de öfke patlamaları yaşıyor.





SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ 





‘CAN MI O DA KİM?'

Sanem, Can ile artık ilgilenmediğini iddia ediyor. Yeni tarzı ile ajansta ilgi odağı oluyor. Cey Cey Can'ı etkilemek istediğinin farkında olsa da Sanem eşyalarını toplamaya geldiğini söylüyor. Sanem, Can'dan etkilenmediğini söylese de bakışlarını üzerinden alamıyor. Can ise ilgilenmiyormuş gibi yapıyor.





KISKANDIRMA YARIŞI

Sanem ile Can arasında bu sefer de kıskandırma yarışı başlıyor. Sanem Yiğit'i, Can da Polen'i kullanır. Bu yarış kıskançlığı daha da arttırır. Sanem Polen'e, Can da Yiğit'e iyice sinir olmaya başlar. Sanem, Leyla'ya onları baş başa gördükçe kafayı yiyecek gibi olduğunu anlatıyor. Can da Emre'ye Yiğit'i döveceğini söylüyor. Ve nasıl döveceğinin detaylarını da ballandıra ballandıra anlatıyor. Yemek kursunda bu dörtlü karşılaşınca işler iyice çığırında çıkıyor. Kıskandırma çabaları tavan yapıyor. Pırıl ve Yiğit de bu durumu kullanıyor. Yemek yaparken Can'a yaklaşmaya çalışan Polen, Sanem'in üzerine su dökmesi ile bir şok daha yaşıyor.





CAN, SANEM'İ KAÇIRIYOR

Sanem ve Can inatlaşmaya devam etseler de diğer yandan birbirlerine de yaklaşmaktan geri kalamıyorlar. Sanem ve Can aynı gece birbirlerini aynı anda arıyorlar ama meşgul çalınca acaba kiminle konuşuyorlar diye sinirleniyorlar. Ve buu inatlaşmalara daha fazla dayanamayan Can çözümü Sanem'i kaçırmakta buluyor.





ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI

Merakla beklenen Erkenci Kuş'un oyuncu kadrosunda başrollerin yanı sıra Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Mehmet Cihan Ercan, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Zeynep Kızıltan, Sibel Şişman da bulunuyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı dizinin senaristi ise Ayşe Kutlu.





ERKENCİ KUŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizilerin çoğunluğu gibi Erkenci Kuş dizisi de İstanbul'da çekiliyor. Dizi Tuzla tarafında çekiliyor.





CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve ortaokulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan ‘İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.





DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir’in boyu 1.70 cm’dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.


Yorumlar