Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Elimi Bırakma 12.Bölüm 2. Fragmanı izle Elimi Bırakma Son Bölüm izle

Elimi Bırakma 12.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 14 Ekim Pazar akşamı saat 21.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2018 04:40

Elimi Bırakma 12.Bölüm 2. Fragmanı izle Elimi Bırakma Son Bölüm izle

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Feride Hanım’ın hastaneye zorla götürülmesi Cenk’in dünyasını başına yıkar. Feride Hanım için elinden geleni yapmaya çalışan Cenk, sinirlerine hâkim olamayıp polisler tarafından götürülür. Cenk babaannesini bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Feride Hanım’ın yanında olabilmek için büyük gayret veren Azra, polis tarafından alıkonur. Serap Azra’dan kurtulabilmek için elinden geleni ardına koymamıştır. Azra kendini anlatabilmek için her ne kadar doğruları söylese de inandırıcı olamaz.

Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır?

Feride Hanım’ı hastanede büyük acılar çekse de geçmişi onun peşini bırakmaz. Feride Hanım’ı hastane bekleyen sürpriz, Çelen ailesini derinden etkileyecektir.




Yorumlar