Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Elimi Bırakma 11.Bölüm Fragmanı izle Elimi Bırakma 10.Bölüm izle

Elimi Bırakma 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 7 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2018 12:31

Elimi Bırakma 11.Bölüm Fragmanı izle Elimi Bırakma 10.Bölüm izle

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Sumru’nun evinden kaçan Mert ve Fatma, Sumru’nun planlarını altüst eder. Sumru Mert’i tekrar kaybetmişken Cansu’nun desteğini alamaması Sumru’yu köşeye sıkıştırır. Sumru’ya inanmayan Cansu, annesine karşı büyük bir sınav verecektir.

Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir?

Serap’ın planı, hayal ettiğinden daha büyük olunca işler sarpa sarar. Feride Hanım Azra’nın ve Cenk’in desteğiyle bu yükün altından kalkabilecek midir?

ELİMİ BURAKMA SON BÖLÜM İZLE



Yorumlar