Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Elimi Bırakma 10.Bölüm Fragmanı izle Elimi Bırakma 9.Bölüm izle

Elimi Bırakma 10.Bölüm Fragmanı tayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 30 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2018 00:25

Elimi Bırakma 10.Bölüm Fragmanı izle Elimi Bırakma 9.Bölüm izle

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma bu hafta yayınlanacak mı?

Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir?

Ameliyat olacağını öğrenen Feride Hanım ailesinden beklediği desteği alamaz. Azra’nın da yardımıyla hayata tutunan Feride Hanım ailesini bir araya getirmeye çalışır.

Feride Hanım’ın doğum günü için hazırlanan tören, Cenk’in sürpriziyle yıkılır. Azra’nın Cansu ile olan ilişkisini ortaya çıkartan Cenk’in planı istediği gibi işler. Konak bu yıkıcı haberle sarsılsa da en çok yıkılan Azra olur.

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra bu sırrı Cansu için saklamış olsa da, eli kolu bağlıdır. Azra, Feride Hanım’a kendisini açıklamak istese de buna engel olan Çelen ailesi Azra’yı yalnız bırakır. Cenk’in Azra’yı hayatından uzaklaştırma gayreti yeterli olacak mıdır?

ELİMİ BURAKMA SON BÖLÜM İZLE



Yorumlar