Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Egenin Hamsisi 5.Bölüm 2. Fragmanı izle

Egenin Hamsisi 5.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Egenin Hamsisi dizisinin yeni bölümü 13 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 12 Ağustos 2018 01:56

Egenin Hamsisi 5.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Egenin Hamsisi bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Kasaba’nın Sürpriz Misafiri!

Fikret’in Ege'ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay olur. Tası tarağı toplayıp Şevket'in yanına gelen Fikret gözünü Melahat’a diker ve onun attığı her adımı takip etmeye başlar.

Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket'in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozulur ve hatasını düzeltmek için harekete geçer. Bu durumdan Melahat’ı sorumlu tutan Şevket, Melahat’a karşı atağa geçer.

Öte yandan Deniz ve Zeynep'in araları iyice ısınmaya başlar. Aynı yerde yaşamalarına rağmen Şevket ve Melahat'ın savaşı yüzünden birbirleriyle görüşmeleri oldukça zordur. Gizlice buluşmak için bir yol bulmaları gerekir. Deniz, Zeynep için müthiş bir sürpriz hazırlar. Ancak bu sürpriz başlarına büyük bir bela açacaktır.


Yorumlar