Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Egenin Hamsisi 15.Bölüm Fragmanı İzle Egenin Hamsisi 15.Bölüm İzle

Egenin Hamsisi 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Egenin Hamsisi dizisinin yeni bölümü 29 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 23 Ekim 2018 11:42

Egenin Hamsisi 15.Bölüm Fragmanı İzle Egenin Hamsisi 15.Bölüm İzle

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Egenin Hamsisi bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Müstakbel kayınpederinin attığı tokat sonrası onun restoranından ayrılan ve köprüleri atan Deniz, büyük aşkı Zeynep uğruna barış ilan etmeye karar verir. Firtuna Şevket’in takasını tamir eden Deniz, müstakbel kayınpederiyle açıldığı denizde aradaki buzları eritir...

Karadeniz Usulü Aşık Atışması. Son zamanlarda üst üste yaşanan olaylar Şevket ve Melahat arasındaki gerginliği doruğa çıkarır... Kahramanlarımız, kavga etmek yerine eski bir Anadolu geleneğini Karadeniz’e uyarlayarak karşılıklı aşık atışması yaparlar... Kemençe eşliğindeki Karadeniz usulü aşık atışmasına aile bireyleri de eşlik eder, renkli görüntüler yaşanır...

Mahalleyi Gözyaşlarına Boğan Yangın! Mahallede kimliği belirsiz kişilerce çıkarılan bir yangın, Seferihisar-Sığacık futbol karşılaşmasında eğlenceli saatler geçiren mahalleliyi gözyaşlarına boğar... Yangın söndürülebilecek mi? Zaman zaman yaşadıkları küskünlükleri başlarına gelen acı olaylarda unutarak kenetlenen, birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen kasaba halkı bu korkunç geceyi atlatabilecek mi?



Yorumlar