Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Egenin Hamsisi 14.Bölüm 2. Fragmanı İzle Egenin Hamsisi 14.Bölüm İzle

Egenin Hamsisi 14.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Egenin Hamsisi dizisinin yeni bölümü 22 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 19 Ekim 2018 21:30

Egenin Hamsisi 14.Bölüm 2. Fragmanı İzle Egenin Hamsisi 14.Bölüm İzle

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Egenin Hamsisi bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Müstakbel kayınpederinin attığı tokat sonrası onun restoranından ayrılan ve köprüleri atan Deniz, büyük aşkı Zeynep uğruna barış ilan etmeye karar verir. Firtuna Şevket’in takasını tamir eden Deniz, müstakbel kayınpederiyle açıldığı denizde aradaki buzları eritir...

Karadeniz Usulü Aşık Atışması. Son zamanlarda üst üste yaşanan olaylar Şevket ve Melahat arasındaki gerginliği doruğa çıkarır... Kahramanlarımız, kavga etmek yerine eski bir Anadolu geleneğini Karadeniz’e uyarlayarak karşılıklı aşık atışması yaparlar... Kemençe eşliğindeki Karadeniz usulü aşık atışmasına aile bireyleri de eşlik eder, renkli görüntüler yaşanır...

Mahalleyi Gözyaşlarına Boğan Yangın! Mahallede kimliği belirsiz kişilerce çıkarılan bir yangın, Seferihisar-Sığacık futbol karşılaşmasında eğlenceli saatler geçiren mahalleliyi gözyaşlarına boğar... Yangın söndürülebilecek mi? Zaman zaman yaşadıkları küskünlükleri başlarına gelen acı olaylarda unutarak kenetlenen, birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen kasaba halkı bu korkunç geceyi atlatabilecek mi?

EGENİN HAMSİSİ SON BÖLÜM İZLE


Egenin Hamsisi 13.Bölüm 2. Fragmanı izle Egenin Hamsisi Son Bölüm izle

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Egenin Hamsisi bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Laz kızı Zeynep’e evlenme teklifi yapıp, ‘evet’ cevabını alan Deniz’in önünde aşması gereken çok zorlu bir sınav vardır: İdeal damat adayı olarak Rizeli zor baba Şevket’in gözüne girmek. Deniz, müstakbel kayınpederine daha yakın olup, daha kolay onun gözüne girebilmek için muhlamacı dükkanında işe girer. Ancak Deniz, kronik sakarlığı ve bir türlü yakasını bırakmayan talihsizliği yüzünden, Şevket’e yardım etmek için giriştiği her işi yüzüne gözüne bulaştırır.

Laz kızı Zeynep de, müstakbel kayınvalidesi Melahat’ın lokantasında çalışmaya başlamıştır. Gelinini çok seven Melahat, onun aslında yemek yapmayı hiç bilmeyen, ev işlerinden anlamayan bir kız olduğunu anlayınca bütün hayalleri yıkılır. Zeynep’i oğluna layık bir eş haline getirebilmek için onu zorlu bir eğitimden geçirmeye karar verir...

Fikret, eski uzatmalı nişanlısı Almancı Nuri’nin otelini batırmak için müthiş bir intikam planını devreye sokar. Müşteri olarak onun otelinde bir oda tutar...

Dursun, Muhlamacıdan Ayrılıp Laz Bahçesi’ni Açıyor... Deniz’in muhlamacıda çalışmaya başlamasıyla kendini ikinci plana itilmiş gibi hisseden Dursun, istifasını verip, Şevket’e savaş ilan eder. Sevim ile Eşref’in sahildeki çay bahçesinde çalışmaya başlar. Daha sonra onları çay bahçesini Karadeniz yemekleri satan bir “Laz Bahçesi”ne çevirmek için ikna eder. Laz Bahçesi, Sığacık’ın yeni laz lokantası olacaktır...

EGENİN HAMSİSİ SON BÖLÜM İZLE



Egenin Hamsisi 12.Bölüm 2. Fragmanı İzle Egenin Hamsisi 11.Bölüm İzle

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Egenin Hamsisi bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Deniz, Zeynep’in evlenme teklifine evet cevabı vermesiyle ilk aşamayı geçmiştir; ancak önünde onu bekleyen çok daha zorlu aşamalar vardır. Önce hem laz hem de zor bir baba olan müstakbel kayınpederi Şevket’in, sonra da Zeynep’in halası Fikret’in gözlerine girip, kendisini sevmelerini ve bir damat adayı olarak görmelerini sağlaması gerekmektedir.

İnşaattaki işinden istifa eden Zeynep’in babasının muhlama lokantasında işe girdiğini gören Deniz, hem Zeynep’e hem de müstakbel kayınpederine yakın olabilmek için, annesinin restoranında işe başlar.

Şevket, kızının yanında çalışmasından dolayı çok mutlu olurken; Melahat, oğlunun inşaattaki işini bırakıp, garsonluğa başlamasına çok üzülür ama Şevket’in gözüne girebilme mücadelesinde ona destek olur. Deniz, müstakbel kayınpederinin kendisini sevmesi için önüne çıkan her fırsata atlar, ama hepsi fiyasko ile sonuçlanır.

Deniz’in, uzaktan Şevket’in göze girmesinin imkansız olduğunu gören Melahat’ın aklına müthiş bir plan gelir. Zeynep’i dükkanına transfer edecek ve böylece Şevket’in intikam için Deniz’i kendi yanına almasını sağlayacaktır.

Yıllar önce, Almanya’ya çalışmaya gidip, kendisini yüz üstü bırakan eski nişanlısı Nuri’nin, Sığacıkta otel işletmeye başladığını öğrenen Fikret, Nuri’yi vurup öldürmekten vazgeçer ve intikamını taksit taksit almaya karar verir.

EGENİN HAMSİSİ SON BÖLÜM İZLE


Yorumlar