Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Egenin Hamsisi 10.Bölüm Fragmanı izle Egenin Hamsisi Son Bölüm izle

Egenin Hamsisi 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Egenin Hamsisi dizisinin yeni bölümü 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2018 04:11

Egenin Hamsisi 10.Bölüm Fragmanı izle Egenin Hamsisi Son Bölüm izle

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Egenin Hamsisi bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamaz ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kollar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Zeynep’in Karadeniz inadı tutmuştur ve bu inattan kolay kolay vazgeçmeyecektir. Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, artık hayati bir karar vermek zorundadır. Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır.

Eşrefcan'ın yaklaşan sünnet düğününde kirvelik görevi üstlenen Şevket, Melahat'la olan rekabetini esnaflıktan daha ileri bir boyuta taşıyıp ortalığı kızıştıracaktır. Ancak bu düğünde başlarına gelecekten henüz haberleri yoktur.

EGENİN HAMSİSİ SON BÖLÜM İZLE


Yorumlar