Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı izle - TRT 1 dizi izle Diriliş Ertuğrul son bölüm full izle

Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı izle - TRT 1 dizi izle Diriliş Ertuğrul son bölüm full izle. Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey’in zorlu sınavı… Diriliş Ertuğrul 134.son bölüm izleme bağlantısı!

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 17:00

Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı izle - TRT 1 dizi izle Diriliş Ertuğrul son bölüm full izle. Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey’in zorlu sınavı… Diriliş Ertuğrul 134.son bölüm izleme bağlantısı!



Diriliş Ertuğrul 135.yeni bölüm fragmanı izle



TRT 1 dizi izle Diriliş Ertuğrul son bölüm full izle

Diriliş Ertuğrul dizisi 134.son bölümü ile TRT1'de ekrana geldi. Ertuğrul, Moğollar’ın obaya verdiği baskınla yeni bir sınavdan geçiyor. Ailesi, Moğol Komutan Alıncak’a karşı savaş verirken o da sakince planını yapıyor. Dragos ise korku içinde düşmanı bile dost edinecek hale geliyor. Ertuğrul, Moğollar’ın sandık peşinde olduğunu biliyor ve bu nedenle hemen obaya gitmiyor. Alsancak Ertuğrul’un ailesinin elinde oluşuna güveniyor ama Ertuğrul üzerlerinde fırtına estirmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Engin Altandüzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Batuhan Karacaya gibi isimleri barındıran Diriliş Ertuğrul son bölümde başka neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul 134. Son Bölüm izleme linki ve 135. yeni bölüm fragmanı hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul Papaz Efendi’nin ölümünün ilan edilmesini istiyor. Ertuğrul için atılan ok Abdurrahman’a geliyor. Dragos yine bir köşede olanları izlerken Ertuğrul’a gelen ikinci okun önğne atlıyor. Dragos göğsündeki kutsal kitabı çıkarıyor ve okun ona saplandığını gösteriyor. Ertuğrul zangoça bir can borcu olduğunu söylüyor. Aslında tüm bunlar Dragos’un bir oyunu. Dragos sandık konusunu öğreniyor. Dragos Moğollar’dan kendilerini korumak için o sandığı ele geçirmek istiyor. Bu nedenle de Ertuğrul’a yaklaşmak için bu planı yapıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

ERTUĞRUL’A YAPILAN SALDIRI DUYULUYOR

Obadakiler de Ertuğrul için endişeleniyor. Ertuğrul’un saldırıya uğradığını duyunca da hemen harekete geçiyorlar.Beybolat, Ertuğrul’un yanına gidiyor. Bu olayın Dragos’un işi olduğunu söylüyor ve cihanı onların başına yıkmak içi emir istiyor. Ama Ertuğrul, sakin hareket etmek istiyor. Sırma ise düğün arefesi diyerek saldırıyı eleştirince Selcan onu tersliyor. İlbilge, Hayme Ana’yı teselli etmeye çalışıyor. Hayme Ana Abdurrahman için telaşlı.

DRAGOS’UN OYUNU

Ertuğrul, Dragos’a bunu neden yaptığını soruyor. Dragos ettiğin kanlı yeminden sonra Ertuğrul’a süslü laflar ediyor. Ayrıca Papaz Efendi’nin ölümü ile yalnız kaldığını söylüyor. Ertuğrul onun da himayesinde olduğunu söylüyor.

MOĞOLLAR OBAYA BASKIN VERİYOR

Suhutay geliyor. Beybolat bu haberi telaşla karşılıyor. Suhutay’a burada ne işi olduğunu soruyor. Ve ‘yoksa’ diyerek daha da telaşlanıyor. Ve Moğollar Kayı Obası’na saldırıyor. Atlılar okları ile gözcüleri vuruyor. Savcı, Osman ve Hayme Ana da baskına pusatlarını kuşanıp karşılık veriyor. Gündüz, İlbilge, Sırma ve Selcan da orada. Moğol komutan Alıncak adamları ile otağa giriyor. Hayme Ana ilk konuşan oluyor. ‘Bizden ne istersin’ diyerak söze giriyor. Moğol komutan teslim olmalarını emrediyor. Osman ve Hayme saldırıya geçiyor. Ama Hayme Ana’nın boğazına bıçak dayanıyor. Diğerleri de aynı durumda.

ERTUĞRUL: BEN EVLATLARIMI BU DAVA İÇİN ÖLSÜNLER DİYE YETİŞTİRDİM

Ertuğrul obaya yapılan saldırıyı öğreniyor. Ancak sandık onda oldukça kimseye bir şey olmaaycağını söylüyor. Bamsı, çocukları için telaşlanıyor. Ertuğrul onu azarlayarak evlatlarını bu davada ölsünler diye yetiştirdiğini söylüyor. Ertuğrul adamlarını obaya gönderip kan dökülmesini engellemelerini söylüyor. Dragos da tüm olanlara şahit oluyor.

DRAGOS’U KORKU SARIYOR

Dragos Moğolların gelişi ile korkuyor. Surları güçlendirmeyi ve savaşa haır olmayı emrediyor. Bu durumun sadece Ertuğrul için kötü olmadığını söyleyerek ‘gerekirse düşmanı bile dost edinebiliriz’ diyor.


Yorumlar