Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Diriliş Ertuğrul 122.Bölüm Fragmanı İzle (Yeni Sezon) Diriliş Ertuğrul Fragmanı İzle

Diriliş Ertuğrul 122.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu yakında sizlerle.

Abone ol
Abone ol 19 Ekim 2018 23:18

Diriliş Ertuğrul 122.Bölüm Fragmanı İzle (Yeni Sezon) Diriliş Ertuğrul Fragmanı İzle 

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

Ertuğrul ve alplar, Noyan’dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası’na gelebilecekler mi? Osman’ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman’a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögeday’ın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

Diriliş Ertuğrul 121. sezon finali izle | Diriliş yeni son bölüm full izle

Diriliş Ertuğrul 121. bölüm izle, Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Puhu gibi detaylar burada yer alıyor. TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi, 121. yeni bölümü ile final yaptı. Yayınlandığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, hayranlarını bir süre hasretle bekletecek bir karara imza attı. Diriliş 121. bölümü izle sezon finali yaptı. Diriliş Ertuğrul 121. bölümünü kaçıranlar, ''Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Puhu, Diriliş Ertuğrul full izle, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm izle, Diriliş Ertuğrul 121 bölüm izle, Diriliş Ertuğrul full izle YouTube'' gibi detayları Google'dan araştırıyor. İşte Diriliş Ertuğrul son bölümü ile ilgili aradıklarınız.

DİRİLİŞ SON BÖLÜM VE FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN

Diriliş Ertuğrul 121. sezon finali bu akşam

Her bölümü izleyicisine farklı heyecanlar yaşatan Diriliş Ertuğrul, 6 Haziran çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yine aynı saatinde: 20:45...

Diriliş Ertuğrul son bölümünde neler oluyor?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor. Fakat Osman ölmeyecek çünkü yaptıkları hain planlar yerini bulmayacak. Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor. "Gök yeleli atlarımızla, ufukları aşana dek gün doğumundan, gün batımına Allah'ın adaletini yayana dek durmayacağız." diyen Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. 

Diriliş Ertuğrul 121. sezon finali izle 


Yorumlar