Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm fragman izle! Saadettin Köpek yeniden sarayda

Diriliş Ertuğrul 108. bölümü yine nefes kesti. Ertuğrul'un gözünü kırpmadan hakikatleri haykırması Sultan Alaaddin'in gerçekleri görmesini sağladı ama Saadettin Köpek tarafından zehirlenmesi engelleyemedi. Alaaddin'in ölmesiyle Saadettin Köpek planlarını devreye soktu. İşte Diriliş Ertuğrul 109. bölüm fragman izle..

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2018 03:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Saadettin Köpek yeniden sarayda.. 

Diriliş Ertuğrul 108. bölüm geniş özeti özel sahneler video izle

Diriliş Ertuğrul 108. bölümü yine nefes kesti. Ertuğrul'un gözünü kırpmadan "Adaletiniz, yarayı kapatmamış, bilakis kanayan yaraya tuz basmıştır Sultanım… O yara devletinizin içinde kanar… O kanın içinde boğulmayasınız hakikati göresiniz diye buraya geldim." hakikatleri haykırması Sultan Alaaddin'i önce öfkelendirdiyse de akabinde gerçekleri görmeye başlamasını sağladı.

 İşte Diriliş Ertuğrul 108. bölüm geniş özeti...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 109. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm fragman izle! Saadettin Köpek yeniden sarayda..

Emir Saadettin Köpek yeniden saraya dönüyor. Saadettin Köpek, artık Sultan Saadettin olmanın zamanı geldi diyerek hedefini ortaya koyuyor. Şehzade Gıyaseddin saraya dönüyor, babamın katilleri ile iş mi tuttun ana diyerek Mahberi Hatun'a kılıç çekiyor. Mahberi Hatun yaptığı konuşma ile Gıyaseddin'i Ertuğrul'a karşı dolduruyor. Gıyaseddin bunun üzerine şerefimiz için Ertuğrul ölecek diyerek kılıcını yere saplıyor. Fragmanın son sahnesinde Ertuğrul Alpleri ile dört nala bir yere gidiyor. Ertuğrul yüksek ihtimalle Şehzade Kılıçarslan'ın yanına gidiyor.


Yorumlar