Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çukur'un Cumali'si belli oldu mu? Çukur’daki Cumali kim oldu? İşte sezon finali izle

Çukur dizisinin bu akşam yayınlanan sezon final bölümüne Cumali’nin kim olduğu damga vurdu. Cumali’yi hangi oyuncunun oynayacağı sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Twitter’da Cumali karakterini Ufuk Bayraktar’ın oynayacağı iddia edildi. Peki, Cumali kim olacak?

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2018 08:47

Bu akşam yayınlanan 33. Bölümüyle sezon finali yapan Çukur’da geceye Cumali damga vurdu. Cumali’nin kim olduğu diziseverler tarafından merak konusu oldu. İşte Çukur’da Cumali karakterine hayat veren isim

Cumali'nin kim olduğu henüz belli olmadı ancak, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafa göre bu ismin Ufuk Bayraktar olduğu iddia ediliyor. 

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Rol aldığı dizi ve film projeleri ile geniş kitleler tarafından tanınan Ufuk Bayraktar'ın kim olduğu merak konusu oldu. 

12 Eylül 1981 tarihinde dünyaya gelen Ufuk Bayraktar, Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği bir mekanda çalışmaya başladı.

Burada ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandırmasının ardından popüler olan Ufuk Bayraktar, Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır. Ünlü oyuncu son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu.








Etiketler Çukurun Cumali
Yorumlar