Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çukur 51. bölüm fragmanı izle - Tansu Biçer kimdir? Çukur yeni bölüm izle

Çukur 51. bölüm fragmanı izle - Tansu Biçer kimdir? Çukur yeni bölüm izle. Show TV'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Çukur'a en son Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle izleyici karşısına çıkan usta oyuncunun katıldığı haberi geldi. Tansu Biçer

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 16:44

Çukur 51. bölüm fragmanı izle - Tansu Biçer kimdir? Çukur yeni bölüm izle. Show TV'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Çukur'a en son Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle izleyici karşısına çıkan usta oyuncunun katıldığı haberi geldi. Tansu Biçer kimdir nereli kaç yaşında?

 

Yayınlandığı günden itibaren reytingleri altüst eden Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, 4 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen 51. son bölümüyle yine hayranlarından tam not aldı. 11 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 52. bölüm iple çekilirken diziye bomba bir transfer yapıldığı ortaya çıktı.

Çukur asıl şimdi karışıyor! Ödüllü oyuncu tüm dengeleri altüst edecek

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna Ufak Tefek Cinayetler'in 'Başkomiser Kemal'i Tansu Biçer dahil edildi. Biçer'in dizideki rolü ile ilgili bilgiler de sızmaya başladı.

Çukur asıl şimdi karışıyor! Ödüllü oyuncu tüm dengeleri altüst edecek

Altın Portakal ödüllü usta oyuncu Çukur'da 'Yücel' karakterine hayat verecek. Biçer, ilk başlarda gizemli tavırlarıyla dikkat çekecek ve ilerleyen zamanlarda asıl kimliği ortaya çıkacak. Yine Yücel'in hangi tarafta olacağı da ilerleyen bölümlerde belli olacak. 

Çukur asıl şimdi karışıyor! Ödüllü oyuncu tüm dengeleri altüst edecek

Tansu Biçer, 4 Temmuz 1978 yılında Ankara'da doğdu. İzmir'de Karşıyaka Şemikler Lisesi'nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü 2001 yılında bitirdi. 2001/2002 sezonunda Tiyatro Anadolu'da oyuncu olarak çalıştı.

Çukur asıl şimdi karışıyor! Ödüllü oyuncu tüm dengeleri altüst edecek

2002 yılında İstanbul'a yerleşti ve Semaver Kumpanya'nın kuruluş çalışmalarında yer aldı. Semaver Kumpanya'nın en tanınan oyuncularından biridir. İstanbul'a yerleştiği yıldan itibaren tiyatro aktörlüğünün yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Çukur asıl şimdi karışıyor! Ödüllü oyuncu tüm dengeleri altüst edecek

Tansu Biçer, Ali Aydın'ın yönetmenliğini yaptığı Küf adlı sinema filmdeki rolüyle 2012 yılındaki 49. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır.



 



Çukur 51. Bölüm (Son Bölüm)



Çukur 2. Sezon 18. Bölümünde; Koçovalılar, Yamaç’ın sağlığının giderek iyiye gittiğine sevinirken Yamaç’ın aldığı bir karar, onu yeniden tehlikeye sürükleyecek. Cumali ve Vartolu, Sena’nın beklenmedik bir yüzüyle karşılaşacak. Yamaç’ı vuranın açığa çıkacağı bu bölümde, sürpriz gerçek izleyenleri şoke edecek. Yamaç iyileşmeye çalışırken ve mahallenin gerilimine Salih ile Cumali arasındaki münasebet de eklenince Selim, dengeleri korumak adına köprü olacak. İdris, Salih ile Cumali’nin arasındaki mücadelenin artık sona ermesi için iki kardeşi karşı karşıya getirecek. Komşusu sandığı kişinin aslında Mahsun olduğunu öğrenen Sena, Mahsun’la yüzleşecek. Hayatına dair çok büyük bir gerçeği öğrenen Meliha ise Sultan ile karşı karşıya gelecek. Çeto’nun, Koçovalı Ailesi’nin bir üyesinin karşısına çıkması, mücadelenin seyrini değiştirecek. 



 


Yorumlar