Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çukur 36.Bölüm Fragmanı izle Çukur 35.Bölüm İzle

Çukur 36.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 1 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2018 23:10

Çukur 36.Bölüm Fragmanı izle Çukur 35.Bölüm İzle

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Çukur, Karakuzular’ın hakimiyetinde olsa da Cumali’nin hapisten çıkması ve Yamaç’ı kapısında darmaduman bir şekilde görmesi en büyük Koçovalı ağabeyi harekete geçirecek. İntikam yemini eden Cumali’nin geçmişte Karakuzular’la yaşadığı olay Yamaç’ı şoke ederken o da ailesini ve Çukur’u toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla dengeler değişirken, Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzular’ın gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Bu sırada Sena da Vartolu’nun Emrah’ın Sena’ya kurduğu tuzaktan haberdar olduğu itirafını sindirmeye çalışacak. Yamaç’ı tellerden kurtarıp Cumali’nin kapısına bırakan Selim, Yamaç ve Cumali’nin karşısına çıkacak mı sorusu da cevap bulacak. Karakuzular ile Koçovalılar arasında yıllar önce var olan mücadele yeniden alevlenecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE





Yorumlar