Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çukur 26.Bölüm Fragmanı izle

Çukur 26.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin yeni bölümü 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2018 00:34

Çukur 26.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.







Yorumlar