Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çukur 26. Bölüm : İdris Baba Vartolu'ya raconu kesiyor "böyle devam edersen ..."

Çukur 25. bölümü ile yine izleyecileri Show TV ekranlarına kilitledi. Kaza kurşunu ile yürüyemez hale gelen Sultan Anne'nin Çukur'a dönüşü büyük bir sevgi yumağına dönse de o içindeki öfkenin peşindedir.Öfkesinin kaynağında ise Vartolu vardır... O Saadet'i affetmiştir. Ve hatta şimdi Saadet'i evlendirme zamanıdır. İşte Çukur 25. Bölüm ayrıntıları ve 26. bölüm fragmanı..

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2018 00:17

 Sultan hanım yürüyemez hale gelmiştir.Yaşadığı acıdan sorumlu tuttuğu tek kişi ise Vartolu'dur. Ve Yamaç'a söyleyeceği son söz "Beni kötürüm bırakan o adam mezara girmedikçe, sana sütümü helal etmeyeceğim." olacaktır. İşte Çukur 25. bölüm ayrıntıları ve nefes kesen sahneleri ile haberimizde...

Çukur 26. Bölüm : İdris Baba Vartolu'ya raconu kesiyor "böyle devam edersen ..."

Çukur 25. bölümü ile yine izleyecileri Show TV ekranlarına kilitledi. Kaza kurşunu ile yürüyemez hale gelen Sultan Anne'nin Çukur'a dönüşü büyük bir sevgi yumağına dönse de o içindeki öfkenin peşindedir.Öfkesinin kaynağında ise Vartolu vardır... O Saadet'i affetmiştir. Ve hatta şimdi Saadet'i evlendirme zamanıdır.

İşte Çukur 25. Bölüm ayrıntıları ve 26. bölüm fragmanı.. 

Ay Yapım imzalı fenemon dizi Çukur 25. bölümü ile Show TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Çukur 24. bölümde Medet'in kaza kurşunuyla vurulan Sultan geçirdiği ameliyattan sonra artık yürüyemeyecektir. Bunun sorumlusu olarak gördüğü tek kişi ise Vartolu'dur. Hastene çıkışında Çukur eşrafı tarafından büyük bir sevgi seliyle karşılanan Sultan Hanım evine içindeki büyük öfke ve acıyla girecektir. İstediği tek şey ise bunu ona yapanın cezasını çekmesidir...

"Sultan'ın öfkesi" O adam mezara girmedikçe, sana sütümü helal etmeyeceğim"





Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un 24. bölümüne Sultan’ın vurulması damga vurdu. Bu gelişmeden sorumlu tutulan Vartolu, eski acımasız haline geri dönerek mücadelenin kızışacağının sinyallerini verdi.





Çukur 25. Bölüm özeti ve fotoğrafları için buraya tıklayın

Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.

Çukur 24. Bölüm fragman izle





Çukur 24 Bölüm : "Barış Manço'ya Çukur'dan selamlar"





Çukur dizi oyuncuları kimler?


Yorumlar