Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çukur 21.Bölüm 2. Fragman izle ! Çukur 20. bölüm geniş özeti

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'un 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur izleyicileri büyük bir heyecanla 21. Bölümü beklerken yayınlanan 1. fragman Celasun'un sözlerinin yeni bölüme damga vuracağını da gösterdi. Çukur 21. Bölüm 2. fragmanı ve 20 . bölüm geniş özetini haberimizde bulabilirsiniz...

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2018 21:02

Yamaç’ın yaşadıklarını sorguladığını tanıtımda “Şimdi önümden her gün ceset torbaları geçiyor. Ellerimden kan gitmiyor!” sözleri dikkat çekiyor. Baykal, “Hepsini tek tek indireceğiz. Vartolu’yu, Selim’i, Yamaç’ı ve en sonunda da İdris Koçovalı’yı. Çukur bizim olacak!” sözleriyle intikam yemini ederken Celasun, Yamaç’a hesap soruyor.

Öldüğünü sandığı Vartolu’yu karşısında gören Saadet’in ne yapacağı merakla bekleniyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur 21. Bölüm 1. Fragman izle





Çukur 21. yeni bölümde İdris Baba'nın yaptığı konuşma merak uyandırdı izle





Çukur 12 Mart 2018 Pazartesi akşamı yayınlanan 20. bölümünde: İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol aşamasına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer.

Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.


Yorumlar