Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çocuklar Duymasın 42.Bölüm Fragmanı izle

Çocuklar Duymasın 42.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 27 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2018 01:42

Çocuklar Duymasın 42.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Haluk ve Meltem iftar için tüm sevdiklerini bir araya topluyor!

Haluk ve Meltem, büyük bir iftar yemeği verir. İftara Haluk ve Meltem’in yakın çevresi, sevdiği herkes davetlidir. Taş Fırın Haluk’un en büyük hayali iftarda güllaç yemekken, hiç kimse güllaç getirmeyince bir birinden komik anlar yaşanır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi İrem ve Tolga’nın iftar yemeğine kavgalı bir şekilde gelmesi de ortalığı karıştırır.

Tuna yeni bir reklam kampanyası için sunum yapacaktır. Günlerdir bu sunuma hazırlanan Tuna, Haluk yüzünden bir kaza geçirir! Öte yandan Hüseyin ve Şükrü ramazan davulculuğu yapmaya başlar. Haluk ve Meltem’in evlat edinecekleri çocukları Zeynep kaybolunca, herkes çok telaşlanır! Zeynep’in nerede olduğu büyük bir merak konusudur...







Yorumlar