Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çocuklar Duymasın 37.Bölüm Fragmanı izle

Çocuklar Duymasın 37.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2018 03:36

Çocuklar Duymasın 37.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Haluk'un sosyal medyayla imtihanı! Haluk, İrem’in ısrarlarına dayanamaz ve insanların rehberinde nasıl kayıtlı olduğuna bakar. Bir kişi Haluk’u “Taş Kafa” diye kaydetmiştir ancak kim olduğu büyük merak konusudur. Haluk o kişiyi bulmaya çalışınca bir birinden komik anlar yaşanır.

Öte yandan Haluk sosyal medyadan özlü sözler paylaşmaya başlar, ancak başta Meltem olmak üzere kimse Haluk’un paylaşımlarını beğenmeyince ortalık karışır.

Orçun çok önemli bir ödül törenine katılacaktır. Tuna’nın bu ödül törenini cep telefonuyla çekmesi gerekmektedir. Ancak Tuna’nın saklama alanı dolunca ödül törenini çekemez. Oğlunun bu önemli gününden ne fotoğraf ne de video olduğunu öğrenen Gönül çılgına döner.





Yorumlar