Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Şener Şen iddiası

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Çarpışma dizisi 11. son bölümüyle nefes kesti. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Ortaya atılan iddia ise bomba!

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 16:57

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Çarpışma dizisi 11. son bölümüyle nefes kesti. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Ortaya atılan iddia ise bomba!

11. bölümünde nefes kesen, Show TV'nin  iddialı ve yüksek bütçeli dizileri arasında gösterilen Çarpışma dizisi hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını öğrenen Kadir Cansız'ın peşine düştü. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Cansız Kadir'in babası mı? Cansız'ı canladıracak olan kişi bakın kim? 

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Bomba Şener Şen iddiası - Sayfa 2

Çarpışma'da hücre evine giren Kadir herkesi etkisiz hale getirdikten sonra kalan son adama, eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını soruyor. Kadir adamdan 'Cansız' ismini alınca yeni düşmanının peşine düşüyor. Veli ise Cansız'la buluşuyor. Veli'nin 'Gel bakalım Kadir'in sevgili babası Cansız' demesi dikkat çekiyor. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Cansız Kadir'in babası mı?

GİZEMLİ KARAKTER CANSIZ KİM? OLAY OLAN O SAHNE

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Bomba Şener Şen iddiası - Sayfa 3

Cansız karakterini canlandıracak olan isimle ilgili ortaya atılan iddia ise dizinin takipçilerini daha fazla heyecanlandırdı. Çarpışma dizisinde Cansız karakterinin Şener Şen olduğu ve Sarıyer'deki çekimlerde görüldüğü söylentisi sosyal medyada yayılınca büyük merak uyandırdı. 

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Bomba Şener Şen iddiası - Sayfa 4

ŞENER ŞEN KİMDİR? Şener Şen, 26 Aralık 1941 tarihinde, Adana'da dünyaya geldi. Komedi ve dram tarzındaki pek çok sinema filminde rol alan Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Ali Şen'in oğlu olarak dünyaya gelen Şener Şen, babası gibi oyuncu olma isteğiyle tiyatroya başladı. 1975 senesinde Hababam Sınıfı sinema filminde Badi Ekrem rolü ile kariyerinin dönüm noktasını yaşayan Şener Şen Kemal Sunal ile birlikte iyi birer ikili oluşturmuş ve Tosun Paşa, Davaro, Çöpçüler Kralı, Şabanoğlu Şaban, Süt Kardeşler ve Kibar Feyzo, Eşkiya gibi filmler ile halkın gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Bomba Şener Şen iddiası - Sayfa 5

İşte Çarpışma 11. son bölüm final sahnesi ve yaşananlar: Kadir ve Adem’in içerisinde olduğu ölümcül kapan Adem’in üzerine kapanır. O anlarda ikisi arasında yaşananlara dair gizem perdesi aralanacak, Kadir öğrenecekleriyle yeni ve çetin bir yola çıkacaktır. Veli, Asiye’nin gerçekte kim olduğunu öğrenen Zeynep’i, konuşması halinde Asiye’yi öldürmekle tehdit eder. Zeynep, Selim’den Asiye’nin adresini öğrenmek ister ancak, aldığı cevap gözünü korkutur.  

Çarpışma dizisinde Cansız kim Kadir'in babası mı? Bomba Şener Şen iddiası - Sayfa 6

Meral, doludizgin devam eden Kerem - Cemre aşkına fitne katmak için fırsat kollar. Demir’le de işbirliği yapar. Ufukta şimdi, büyük ve yıkıcı bir fırtına vardır ve Kerem ile Cemre’ye doğru hızla yaklaşmaktadır. Aylin, Veli’yle yakın zamanda görüştüklerini ağzından kaçırır. Kadir bu gerçeği kendinden saklayan Zeynep’e çok öfkelenir ve aralarında büyük bir kriz çıkar. 


Yorumlar