Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çarpışma 7. bölüm tek parça izle! Dizi final mi yapacak? Çarpışma 7. bölüm izle

Çarpışma 7. bölümde şok ayrılık ! Dizi final mi yapacak? Çarpışma 7. bölüm izle.Show Tv kanalında en son 6. bölümüyle ekranlara gelen Çarpışma dizisindeki değişiklik, sevenlerini endişelendirdi.

Abone ol
Abone ol 22 Ocak 2019 17:59

Çarpışma 7. bölümde şok ayrılık ! Dizi final mi yapacak? Çarpışma 7. bölüm izle.Show Tv kanalında en son 6. bölümüyle ekranlara gelen Çarpışma dizisindeki değişiklik, sevenlerini endişelendirdi.



Çarpışma 7. bölüm izle

Sezon ortasında Show TV'de gösterime girmeye başlayan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Çarpışma dizisi, 3 haftalık aranın ardından yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek 7. bölümü merakla beklenen dizide flaş bir değişiklik yaşandı.

Düşük reklam gelirleri nedeniyle özel kanalların ortaklaşa aldıkları 3 haftalık dizi molasının bitmesiyle, Çarpışma'nın ekibi de yılbaşı sonrası kısa bir tatil yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde yeniden sete çıkmıştı. Ancak bu kez ekipte dizinin kaderini değiştirebilecek olan bir değişikliğin yaşandığı ortaya çıktı.

3 HAFTA YOK!: Dizinin yönetmeni Uluç Bayraktar, geçen yıl çektiği ve başrolünü Nejat İşler'in oynadığı 'Ahmet' isimli sinema filminin karlı sahneleri için dizi ekibinden 3 haftalığına ayrıldı. Kars'ta çekim yapmaya giden Uluç Bayraktar'ın yerine de diziyi Ahmet Katıksız yönetmeye başladı. Katıksız, son olarak Ay Yapım ve Medyapım'ın 2 milyon seyirciyi geçen 'Şampiyon' filmini yönetmişti.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN: Çarpışma dizisi, reklam azlığı nedeniyle Ocak ayı boyunca ekranda olmayacak. Show TV yayın akışında dizinin yeni bölümü hakkında bir açıklama henüz yok.

PEKİ DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU: Çarpışma'nın 6. Bölümünde; planını Zeynep’e ve Galip’e de anlattı. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir.

Diğer yanda Veli de boş durmadı ve Zeynep ve Galip’le temas kurdu. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun buruna kaldı. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atladı.

Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patladı ve ortalık kana bulandı. Zeynep, Galip’e çok öfkeliydi. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulundu.

Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlattı Ve artık hesaplaşma zamanı gelmişti.


Yorumlar