Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çarpışma 6. bölüm tek parça izle - Show TV dizi izle - Çarpışma 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Show TV'de her Perşembe günü yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kitleyen Çarpışma dizisi, 6. bölümü ile ekranlara geldi. Nefes kesen bölüm biter bitmez herkes Çarpışma 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak sorusunu sormaya başladı. İşte Çarpışma 6. bölüm tek parça izle ve Çarpışma 7. bölüm fragmanı bilgileri bu haberde.

Abone ol
Abone ol 29 Aralık 2018 19:15

Çarpışma 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Show TV'de her Perşembe günü yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kitleyen Çarpışma 6. bölüm tek parça izle ve Çarpışma 7. bölüm fragmanı bilgileri bu haberimizde yer alıyor.

Çarpışma yayınlanan 6. bölümde heyecan ve hüzün eksik olmadı. Show TV'nin büyük beğeni ile takip edilen dizisinde Adalı ve Veli'nin hesaplaşması kaldığı yerden devam ederken Zeynep ise kızının özlemi ile perişan oluyor. Peki, Çarpışma 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, haberin detayları...

ÇARPIŞMA 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çarpışma ekranlara gelen 6. bölümün ardından izleyiciler 7. yeni bölüm fragmanına kilitlendi fakat henüz yayınlanmadı. Çarpışma, 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman trhaberler.com'dan ulaşabilirsiniz. 

ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE - TIKLA

ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM ÖZETİ

Çarpışma 6. Bölümünde; planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır.

Zeynep, Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Adalı ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır. 

Veli’nin ateşiyle siper alan Kadir, Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer. Veli’nin elinde rehin olan Zeynep korkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır. Zeynep ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır. Veli, telefonla Adalı’ya ulaşır ve Zeynep’le ilgili imalı sözler ederek Kadir’in bam teline basar. Yakup; Belma, Demir ve Selim’in yanlarına kadar gelip, Belma’ya kendisini hatırlatır. Yakup’un bu cüretkar çıkışı karşısında Belma’nın eli ayağı boşalır. Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar. Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir. Veli, Adalı’yı çılgına çevirecek, onu darmadağın edecek yeni bir hamle daha yapar. Veli aynı anlarda Zeynep’i de kızının hayatı ile tehdit ederek, çok zor bir tercih yapmaya iter. Öfkesi büyüyen ve iyiden iyiye bilenen Adalı da, Veli’ye karşı bir oyun kuracaktır.

Kanal: Show Tv 

Tür: Dram, Aksiyon, Aşk

Sezon: 1



Yayın Günü:  Perşembe

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  24.01.2018

Yeni Bölüm No:  7

Bölüm Bilgisi:   



Yapım Firması: Ay Yapım » 

Yapımcı: 

Yönetmen: Uluç Bayraktar 

Senaryo: Ali Aydın 

Müzik: 



Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir), Elçin Sangu (Zeynep), Alperen Duymaz (Kerem), Melisa Aslı Pamuk (Cemre), Onur Saylak (Veli Cevher), Erkan Can (Haydar), Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık, Sevtap Özaltun 



Konu:  Dizide dört arabanın birbirine çarpmasıyla başlayan ve herkesin birbirine kesişen hayatlarının hikayesi anlatılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ komiser rolüyle ekrana gelecek. 



 




Yorumlar