Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çarpışma 5. bölüm tek parça izle (Çarpışma 6. bölüm fragmanı izle) - SHOW TV dizi izle

Show TV'nin nefes kesen dizisi Çarpışma, 5. bölümü ile ekranlara geldi. Kadir'in yıllar önce başlayan aşkı, Zeynep'i görünce yeniden alevlendi. Peki Çarpışma 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çarpışma 6. bölüm fragman (ilk sahne) bilgileri ve kaçıranlar için Çarpışma 5. bölüm tek parça izle seçeneği ve SHOW TV dizi izle

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2018 14:13

Çarpışma 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çaprışma 5. bölüme Zeynep’in kızı için çırpınışları, Kadir’in yıllar önce başlayan, Zeynep’i görünce yeniden alevlenen aşkı damga vurdu. İşte Çarpışma 6. bölüm fragman (ilk sahne) bilgileri ve kaçıranlar için Çarpışma 5. bölüm tek parça izle seçeneği ve SHOW TV dizi izle bu haberde.

Nefes kesen son bölümüyle ekranlara gelen Çarpışma izleyenleri kendine hayran bırakmayı başardı.Kadir ve Zeynep plan kurarak kızını kurtarmaya çalışırlar.Galip geri dönmüştür ve Cevher onu adım adım izlerken Zeynep tarafını seçmiştir.Kadir'in yeni planı herkes tarafından merak ediliyor.Vatandaşlar yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Çarpışma 6.bölüm ilk sahne fragmanı izle.

Çarpışma 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çarpışma dizisinin 6. bölüm fragmanı bir çok kişi tarafından aratılıyor ancak henüz 6. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Çarpışma 6. bölüm fragmanı yayınlanınca eş zamanlı olarak trhaberler.com sitesinde izleyebilirsiniz.

ÇARPIŞMA 5. BÖLÜM İZLE - TIKLA

Kanal: Show Tv 

Tür: Dram, Aksiyon, Aşk

Sezon: 1



Yayın Günü:  Perşembe

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  20.12.2018

Yeni Bölüm No:  5 



Yapım Firması: Ay Yapım »  

Yönetmen: Uluç Bayraktar 

Senaryo: Ali Aydın  



Konu:  Dizide dört arabanın birbirine çarpmasıyla başlayan ve herkesin birbirine kesişen hayatlarının hikayesi anlatılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ komiser rolüyle ekrana gelecek.  

ÇARPIŞMA DİZİ OYUNCULARI KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, mesleki yaşamına 2002 yılında modellikle başladı. 2005 yılında oyunculuk kariyerine “Gümüş” dizisinde canlandırdığı “Mehmet” karakteri ile giriş yaptı. 

Rol aldığı “Gümüş” dizisi Ortadoğu’ya satılan ilk Türk dizisi oldu ve Kıvanç Tatlıtuğ; Kahire, Abu Dhabi, Muskat gibi birçok film festivaline “Onur Konuğu” olarak katıldı ve “Onur Ödülleri” aldı. 2005 yılından beri Ortadoğu, Balkanlar, Türkî Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika’da en çok bilinen ve en popüler Türk Aktör oldu.

“Gümüş” dizisinin ardından sırasıyla; “Menekşe ile Halil” dizisinde “Halil”, “Amerikalılar Karadeniz’de” filminde “Muzaffer”, “Aşk-ı Memnu” dizisinde “Behlül”, “Ezel” dizisinde konuk oyuncu olarak “Sekiz”, “Kuzey Güney” dizisinde “Kuzey”, “Kelebeğin Rüyası” filminde “Muzaffer Tayyip Uslu“, “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde “Kurt Seyit” ve 2016 yılında “Cesur ve Güzel” dizisinde “Cesur” karakterini canlandırarak devam etmiştir. Kıvanç Tatlıtuğ son olarak 2018 Şubat ayında vizyona giren “Hadi Be Oğlum” filminde “Ali” karakterini canlandırmıştır.

Bu zamana kadar 36. Altın Kelebek Ödülleri (2009), 17. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri (2012), 39. Altın Kelebek Ödülleri (2012), 18. Altın Objektif Ödülleri (2012) ve 46. Siyad Ödülleri (2014)’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. 2017 yılında 44.Altın Kelebek Ödülleri’nde ise "Kendi Mucizesini Yaratanlar” ödülünü kazandı. Kıvanç Tatlıtuğ ayrıca pek çok üniversite, eğitim ve kamu kurumları tarafından da “En iyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülmüştür.

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Ocak 2019’da vizyona girecek olan “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filminde “Saruhan” karakterini canlandırmaktadır. Kıvanç Tatlıtuğ, UNICEF’in tüm dünyadaki en genç “İyi Niyet Elçisi”dir. Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Kadir Adalı karakterine hayat veriyor.

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985’te İzmir’de doğdu. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Sahne Tozu Tiyatrosu'nda ki oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile giriş yaptığı oyunculuk kariyeri boyunca, "Aşk Kaç Beden Giyer”, "Bir Aşk Hikayesi", "Kurt Seyit ve Şura", "Sevdam Alabora" dizilerinde yer aldı.

Elçin Sangu 2015 - 2016 yıllarında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle; "Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri", "Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri", "MGD 22. Altın Objektif Ödülleri" ile birlikte pek çok Üniversiteden, eğitim ve kamu kurumlarından "En iyi Kadın Oyuncu" ödülü ve “43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri”nden “En İyi Kadın Komedi Oyuncusu” ödülü almıştır.

2017 yılında “Mutluluk Zamanı” filminin başrolünü paylaşan Elçin Sangu son olarak Blu Tv'de yayınlanan "Yaşamayanlar" projesinde "Mia" karakterini canlandırdı. Elçin Sangu şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Zeynep Tunç karakterine hayat veriyor. 



Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz, yetenekli bir genç oyuncudur. Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilenen oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım atmıştır. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerinde gösterdiği yeteneği ile Çukur dizisinde önemli bir rol almıştır. Kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen oyuncu, Direniş Karatay filminde de rol aldı. Alperen Duymaz şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Kerem Korkmaz karakterine hayat veriyor.



Melisa Aslı Pamuk kimdir?

2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. İyi seviyede İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda’da Amsterdam Üniversitesi’nde Psikoloji eğitimi görmüştür. Pamuk, 2004 yılında onüç yaşında iken, Hollanda’da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde “Temel Oyunculuk” dersleri almıştır. Türkiye’deki oyunculuk kariyeri ise “Her Sevda Bir Veda, adlı dizi ile başlamıştır. Ardından YerGök Aşk, Kurt Seyit ve Şura ile devam etmiş ve Kara Sevda dizisindeki başarılı performansıyla aranan oyuncular arasındaki yerini almıştır.  Melisa Aslı Pamuk şimdilerde ise 'Çarpışma' dizisinde Cemre Gür karakterine hayat veriyor.



Onur Saylak kimdir?

Onur Saylak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm’lerinde kısa süre eğitim aldıktan sonra, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve mezun oldu. Okul dönemi boyunca Ankara Devlet Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda rol alarak, sahneye adım attı. Pek çok dizi projesinde yer alan Onur Saylak, Yabancı Damat, Kod Adı Kaos, Asi, Nefes, Gönülçelen, Sensiz Olmaz, Ağır Roman, Hayat Ağacı, Hatırlı Gönül ve son olarak Vatanım Sensin dizilerinde, başarılı performanslar sergilemiştir.




Yorumlar