Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çarpışma 5. bölüm fragmanı İZLE (Çarpışma 4. bölüm full izle) Çarpışma yeni bölüm

Show Tv'nin nefes kesen dizisi Çarpışma 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte sevenlerinin merakla beklediği Çarpışma 5. bölüm fragmanı izle için tıkla. Çarpışma yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? Çarpışma 4. bölüm tek parça izleme seçeneği bu haberde.

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 16:30

Çarpışma 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'nin reyting rekorları kıran yeni dizisi Çarpışma'nın 4. bölümü ekranlara geldi. Nefes kesen bölümde Adalı, Veli'yi yakalamaya çok yaklaştı. Öte yandan Zeynep ise Veli'nin hala en büyük hedeflerinden biri durumunda. Çarpışma sevenlerin merakla beklediği Çarpışma 5. bölüm fragmanı burada. İşte yeni bölüm ile ilgili detaylar ve Çarpışma 4. bölüm full tek parça izle seçeneği. 

iğimiz akşam ekrana gelen Çarpışma 4. bölümde Adalı'nın Veli'yi yakalamaya çok yakın olduğu görüldü. 

ÇARPIŞMA 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM ÖZETİ

Çarpışma 4. Bölümünde; Veli’nin, Adalı’ya annesi üzerinden saldırması Adalı’yı çılgına çevirir. Adalı, Veli’yi yakalamaya ne kadar yakın ise, Veli de bir o kadar soğukkanlıdır. Cemre, Kerem’in anlattıkları karşısında öfkelenir, tepkisi çok sert olur. Ama Kerem’in de Cemre’nin yüreğine işleyecek bir çift sözü vardır. Aklı da duyguları da karmakarışık olan Cemre, Kerem’le ilgili sorularının cevabını Zeynep ve Adalı’da arar.

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

 Kerem ise aynı anlarda cezaevinde ‘ayakta kalma’ savaşı vermektedir. Belma, Yakup’un şantajı karşısında darmadağın olur. Olanları Demir’e anlatır. Tehlike çanlarının artık iyiden iyiye kendileri için çaldığını anlayan Demir, Cemre’nin dikkatini başka yönlere çekmeye çalışır. Cemre ise, Kerem’in karşısına bir kez daha çıkacaktır. Adalı, aklından geçenleri Veli’nin de okuduğunu iyi bilir ve Zeynep’i dikkatli olması için uyarır.

Kanal: Show Tv 

Tür: Dram, Aksiyon, Aşk

Sezon: 1



Yayın Günü:  Perşembe

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  20.12.2018

Yeni Bölüm No:  5 



Yapım Firması: Ay Yapım »  

Yönetmen: Uluç Bayraktar 

Senaryo: Ali Aydın  



Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir), Elçin Sangu (Zeynep), Alperen Duymaz (Kerem), Melisa Aslı Pamuk (Cemre), Onur Saylak (Veli Cevher), Sevtap Özaltun, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık’ 



Konu:  Dizide dört arabanın birbirine çarpmasıyla başlayan ve herkesin birbirine kesişen hayatlarının hikayesi anlatılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ komiser rolüyle ekrana gelecek.  




Yorumlar