Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çarpışma 14. son bölüm neden yayınlanmadı ! Çarpışma 14. bölüm full tek parça izle

Çarpışma 14. son bölüm neden yayınlanmadı ! Çarpışma 14. bölüm full tek parça izle. Show TV'de ekranlara gelen Çarpışma dizisinin bu hafta yayınlanması beklenen 14. bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takıldı.

Abone ol
Abone ol 19 Mart 2019 14:03

Çarpışma 14. bölüm neden yayınlanmadı ! Çarpışma 14. bölüm full tek parça izle. Show TV'de ekranlara gelen Çarpışma dizisinin bu hafta yayınlanması beklenen 14. bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takıldı.



Çarpışma 14. bölüm neden yayınlanmadı ! Çarpışma 14. bölüm full tek parça izle






Çarpışma 14. bölüm neden yayınlanmadı ! Çarpışma 14. bölüm full tek parça izle



Show TV'de bu sezona damga vurması beklenen Çarpışma dizisi tam olarak isteneni verememiş ve reyting yarışında rakiplerine göre geride kalmıştı. Ocak ayından itibaren dizilere verilen 3 haftalık aradan da olumsuz etkilenen Çarpışma dizisi için bu hafta yeniden yayınlanmama kararı alındı.Çarpışma dizisinin 14. bölümü, 14 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan Cumhurbaşkanı Özel programı nedeniyle 21 Mart Perşembe gününe ertelendi. Recep Tayyip Erdoğan'ın özel programı, Perşembe akşamı saat 21.00’de Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak yayınıyla Show TV'de ekranlara gelecek.


Yorumlar