Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Bir Litre Gözyaşı 2.Bölüm 3. Fragmanı izle Bir Litre Gözyaşı Son Bölüm izle

Bir Litre Gözyaşı 2.Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü 14 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2018 02:47

Bir Litre Gözyaşı 2.Bölüm 3. Fragmanı izle Bir Litre Gözyaşı Son Bölüm  izle

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Litre Gözyaşı bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Cihan, hastalığını öğrenecek mi? Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır? Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM İZLE




Yorumlar