Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm Fragmanı izle Bir Deli Rüzgar 3.Bölüm izle

Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Deli Rüzgar dizisinin yeni bölümü 6 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2018 03:06

Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm Fragmanı izle Bir Deli Rüzgar 3.Bölüm izle

Başrollerinde Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat ve Almila Ada gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Gökçe’nin Eren Yıldız’la olan görüşmesi istediği gibi gitmez. Hayallerinden vazgeçecek durumdayken Melike ilk kez şarkıcı kimliğiyle Gökçe’ye yardımcı olur ve onu kampa alır. Gökçe, Melike ve Tunahan sayesinde tekrar hayalleri için mücadelesine devam eder. Bu sefer Eren Yıldız’ın karşısında sesiyle de kimliğiyle de farklı çıkacaktır. Fakat Gökçe bu uğurda istemeden de olsa başına bela alacaktır. Gökçe’nin Melis Rengin yüzünden Uğur’la arası açılacak fakat her şeye rağmen tam Uğur’a güvenecekken, onun gerçekte kim olduğunu öğrenecektir. Geçmişte ise Sevim Soylu’nun hamile olduğu basına sızacak ve Sevim’in Ahmet’le arası açılacaktır. Ahmet, haberi kimin sızdırdığını öğrenmesi için Reşat’ı görevlendirdiğinde karşısına Melike çıkacaktır. Reşat ise Melike’yi cezalandırmak zorunda kalacak ve kimsenin beklemediği bir şey yapacaktır. Melike ise ailesini bulacak fakat başına Sevim Soylu yüzünden büyük belalar alacaktır.

BİR DELİ RÜZGAR SON BÖLÜM İZLE



Yorumlar