Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Bir Deli Rüzgar 3.Bölüm Fragmanı izle Bir Deli Rüzgar 2.Bölüm izle

Bir Deli Rüzgar 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Deli Rüzgar dizisinin yeni bölümü 29 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 23 Eylül 2018 16:42

Bir Deli Rüzgar 3.Bölüm Fragmanı izle Bir Deli Rüzgar 2.Bölüm izle

Başrollerinde Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat ve Almila Ada gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Melike, Gökçe yüzünden vurulduğunda, Gökçe ilk sahnesine çıkar ve sahne sonrası kimse Gökçe’ye ulaşamaz. Uğur yüzünden Gökçe ve Tunahan’ın arası açılmaya başlar. Uğur, Gökçe’ye müzik dünyasının önemli bir ismiyle görüşme ayarlar fakat Uğur’un bu görüşmeyle ilgili planları farklıdır. Melike ise hayatta kalma savaşı verirken onu bekleyen kötü bir sürpriz olacaktır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Gökçe ise hayallerine yaklaştığını zannederken hiçbir şey Gökçe’nin hayal ettiği gibi olmayacaktır.

Geçmişte ise Melike gazinoya dönebilmek için Sevim Soylu’yu kullanmaya devam edecek ve sonunda gazinoda uvertür olarak sahneye çıkmayı başaracaktır. Fakat bu durum Melike’ye ilk düşmanını kazandıracak, o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sadık’ın Melike yüzünden başına gelecek olayla beraber Candan Ailesi darmadağın olacaktır. Benzer kaderleri Gökçe ve Melike’yi birleştirirken, ikisi de aynı kaderin cilvesiyle ilk sahnelerinde sevdiklerinden olmak üzere şöhret yoluna ilk adımlarını atacaktır.

BİR DELİ RÜZGAR SON BÖLÜM İZLE



Yorumlar