Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Aslan Ailem 31.Bölüm Fragmanı izle

Aslan Ailem 31.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aslan Ailem dizisinin yeni bölümü 20 Mayıs Pazar akşamı saat 20.30 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2018 02:56

Aslan Ailem 31.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Aslan Ailem bu hafta yayınlanacak mı?



YAŞANDI?


Evlenmeleri için artık hiçbir engel kalmayan Murat ve Burcu’nun yakında düğünleri olacaktır. Ancak Burcu olmadık bir şekilde, kafayı mükemmel ev kadını olmaya takar ve evin bütün sorumluluğunu Hatice’den alır. Titizlik konusunu gittikçe abartan Burcu, Gayret’i dahi geride bırakacak kadar temizlik hastası olup evdekileri canından bezdirir.

Kocasının dağınıklığından şikâyet eden Pelin ise, farkında olmadan Umut için önemli bir röportajın bulunduğu flash diskin kaybolmasına neden olur. Pelin yeniden röportaj yapmak için aynı kişiden randevu alamayınca Hatice ve Vedat hiç beklenmedik şekilde onun yardımına koşarlar.

Takashi’nin Sevgi’ye evlenme teklif ettiğini öğrenen Gayret de, Sevgi’yi kendisine tekrar aşık etmek için onun kahramanı olmaya karar verir. Fakat Mutlu ve Rıfkı’nın yardımıyla yaptığı düzmece kahramanlık denemeleri, her defasında ters teper. Gayret’le birlikte Mutlu ve Rıfkı’nın da başına gelmeyen kalmaz. Sonunda bütün bunları öğrenen Sevgi’nin tepkisi ise Gayret dahil herkes için büyük bir sürpriz olacaktır.







Yorumlar