Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Ağlama Anne 2.Bölüm 2. Fragmanı izle Ağlama Anne Son Bölüm izle

Ağlama Anne 2.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ağlama Anne dizisinin yeni bölümü 14 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2018 01:43

Ağlama Anne 2.Bölüm 2. Fragmanı izle Ağlama Anne Son Bölüm izle

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Alev, Zeynep'le ilk bağlarını kurmuşken Damla'dan gelen beklenmedik bir telefonla şok olur. Adnan, Zeynep'in izini bulmuş ve kapıya kadar gelmiştir! Adnan artık Zeynep'e sadece bir adım kadar uzaktır. Adnan'ın varlığı Alev'in tüm planını alt üst eder.

Adnan gerçeği öğrenmeden harekete geçmek isteyen Alev, girdiği yolun sonunda kendini Çetin'in yanında bulur. Çetin ve Alev artık çıkar ortağıdır! Damla ise her iki taraftan da sıkışmıştır. Bir tarafta Alev... Diğer tarafta Adnan...

Bir çıkış yolu arayan Damla, çözümü Zeynep'i buradan uzaklaştırmakta bulur. Herkesi karşısına alarak üniversite sayesinde Zeynep'i Kıbrıs'a göndermeye karar verir. Ancak Zeynep'i tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğundan habersizdir.

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜ İZLE




Yorumlar